Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák ugyanugy alakult a...

Anyukák ugyanugy alakult a második terhességetek is mint az első?

Figyelt kérdés
gondolok a tünetekre és arra hogy első problémamentes utan a második is ugyanolyan jo volt-e?
2010. jún. 23. 08:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Első babám kislány, második kisfiú lett. Mindkettő problémamentes, normál terhesség volt (34. hétig dolgoztam), a másodiknál a végén jött ki magas vérnyomás, ez az elsőnél egyáltalán nem volt. De szerencsére már a 38. héten volt, amúgy nem vettem semmit észre belőle, nem volt szédelgés vag y ilyesmi. A hasam formája viszont teljesen más volt, nálam bejött a népi megfigyelés, a csúcsos-fiús hasról :)). 11 kg-ot híztam mindegyikkel, szinte dekára pontosan.
2010. jún. 23. 09:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is az első lány(7 éves),a második fiú lett(10 hós). Szinte teljesen egyforma volt mindkét terhességem. Hányinger semmi, eleinte borzasztó álmosság. Az első szülésem is "könnyű" volt 5 óra alatt meglett a kiscsaj. Fiam pedig alig két óra alatt. Mindkettő burokrepesztéssel indult,két nappal a kiírt időpont előtt. Mindkettővel 15 kg-ot hiztam. Imádtam terhesnek lenni,nagyon jól éltem meg mindent. Kivéve,hogy fiam előtt volt sajnos egy vetélésem is,de 3 hónap mulva ujra terhes lettem és zökkenőmentes volt minden. Ja! Szombatra voltam mindkettővel kiírva és mindketten csütörtökön születtek kora délután:-)Ennyire egyforma volt szinte minden:-)
2010. jún. 23. 09:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét gyermekem kislány. A két terhesség között 3 év telt el. A második sokkal nehezebb volt, többet, tovább hánytam (10 kilót fogytam az elején), a 17. héttől a legvégéig nagyon fájt a szeméremcsontom, sokat keményedett a hasam. Sokkal hamarabb fáradtam, tized annyit bírtam, mint az elsővel. Jóval hamarabb kezdtem vizesedni is.
2010. jún. 23. 10:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem .

-első fiú, nulla komplikáció, ő most 10 éves

-második kislány, vele volt hameatóma, terhességi cukorbetgség, lett miómám, ő 15 hónapos.

Egy dologban volt egyformavolt nagyjából, hogy csak émelyegtem, 2-3 szor hánytam, viszont a fimmmal azémelygés késő du. kezdődött, a lányomnál meg már dél körül

a 2 terhesség között 9 év telt el, az elsőnél 28, másodiknál 37 voltam.

2010. jún. 23. 11:06
 5/5 anonim ***** válasza:

előző

elsőnél 18 kg- ot hztam (fiam 4,4 kilós lett), másodiknál csak 12-t valszeg. a diéta miatt, (baba 3,95 kilós lett)

2010. jún. 23. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!