Férjed/párod mennyire veszi ki a részét a babátok körül?
Büfiztetés, öltöztetés, tápszeres babáknál etetés, altatás, stb. Ezekből mennyire veszi ki a részét a párotok? (ha egyáltalán kiveszi)
4 hós babánk van, apukája a játékon kívül nem nagyon csinál vele mást. Kicsit el vagyok keseredve, nálatok ez hogy néz ki?
Mindent csinált szoptatáson kívül az első naptól. Pelenkázás, fürdetés, öltözés, tornáztatta, ha nem jött ki a puki és bántotta a pocakját, játszottak, de a kevésbé vidám dolgokból is kivette a részét, mint az orrszívás, gyógyszer beadása stb. Ja, egy dologra mondott határozottan nemet, nem merte levágni a lányunk körmét, amíg nagyon pici volt, mert esetlennek érezte magát a nagy kezeivel, félt, hogy megvágja. Később már csinálta volna, de akkor meg a gyerek szólt be neki, hogy ezt anya szokta :D
Éjszaka én mondtam neki, hogy ne keljen fel, úgyis cici kell, az meg neki nincs, tehát nekem így is-úgy is fel kell kelni, tök fölösleges, hogy egyikünk se aludjon. Cserébe reggelente ő kelt fel a lányunkhoz, én aludhattam még egy órát nyugton, és kaptam ágyba kávét :) Korán kelő volt mindig a gyerkőc, így ez munka előtt bőven belefért a férjemnek az időbe. Ezeket egyébként sosem kellett kérnem, ő magától akart foglalkozni a kislányával az elejétől kezdve.
Most már 3 éves nagylány, imádják egymást apával. Úton van a kisfiunk is, a férjem már alig várja, biztos vagyok benne, hogy nála is ilyen aktív lesz. Tényleg egy szavam sem lehet, szuper jó apa :)
Teljes mértékben kiveszi a részét. Etetni nem tudja, mert anyatejes baba, de egyébként mindent csinál. Éjjel az első nyikkanásra kel, fürdet minden nap, dajklja, ha sír, imádja öltöztetni, sétálni vinni.
Hiszen az ő gyereke is.
Korán megy és későn jön 5:30-17-18ig, de azt a 1.5-2 órát ami a fürdetésig van becsületesen végig tolja és éjjel is kel. Vagyis ez annyit tesz h néha felkel 5kor egyet enni a baba. Áthozza az etetésig majd visszaviszi a szobájába.
Hétvégén szinte nem is enged a babához nyúlni, addig én nagy takaritok, mosok, főzök.
Mindig hozza/mondja, hogy Nézd! Mosolyog. Nézd! Forog!
Én meg wooow! Még nem is láttam :D (hát persze 🤣)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!