Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek is akkora baj ha...

Szerintetek is akkora baj ha 1 hetes babámat ringatva altatom?

Figyelt kérdés
Nem nagyon akar elaludni.tegnap jöttünk haza a kórházból.már megkaptam anyósomtól hogy így ehhez hozzáfog szokni és ebből baj lesz?ti mit gondoltok?szerintem még igényli a közelségemet.
2018. szept. 25. 06:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%

Nekem is mondta anyám, ne vegyem ölbe a gyereket ha sír, csak simogassam. Természetesen nem fogadtam meg a tanácsát.

Most 10 hónapos a kisfiam és az ágyában alszik el. Piciként hordoztam, ringattam.

Egy 1 hetes baba még tényleg nagyon igényli a testközelséget, ha ringatásra van szüksége, akkor nyugodtan ringasd, ha te úgy érzed, hogy a babádnak ez a jó. Ha kicsit nagyobb lesz, majd lassacskán változtattok az altatási szokásokon.

2018. szept. 25. 09:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Már hozzászoktattad, mivel 9 hónapig magadban hordoztad, ringattad. Ez teljesen normális. Az ilyen kötődés szülő és gyermeke közt jó és kívánatos. Szoptass igény szerint, ringasd, hordozd, tanítsd meg neki, hogy mindig ott vagy, ha szüksége van rád. Olyan hamar elmúlnak ezek az első évek, amikor ilyen egyszerű szeretetet és biztonságot nyújtani nekik. És aztán azt veszed észre, hogy kinőtte, már nem igényli, vagy egyre kevesebbet, és hiányozni fog. Úgyhogy öleld, ringasd amíg lehet, és ne hallgass a károgókra.
2018. szept. 25. 11:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Megis milyen baj? Jol irja az elozo, mar reg hozzaszokott a testkozelhez a hasadban, persze, hogy most is ezt igenyli. Anyosod vagy felti az egeszsegedet valoszinuleg, hogy nem fogja birni a derekad (erre talaltak ki az Adamo hintat, hordozo kendot, majd kesobb a csatos hordozot), vagy amikor az o babajat ringatta volna szive szerint, akkor lebeszeltek rola, es o annak ellenere, hogy az osztonei mast sugtak, hallgatott inkabb a kulso tanacsra.

En megbantam, ha masra hallgattam, amikor a sajat megerzesem mast sugott. Nekem is ringatast igenylo volt a gyerekem babakent, rengeteget hordoztam, anyosod valoszinuleg a fejet fogna, hogy mennyire sokat. Megis atszokott az onallo alvasra kesobb, amikor eljott az ideje, le lehetett szepen szoktatni a hordozasrol, sot, sokszor mar magatol el kezdte kerni, hogy inkabb fekudhessen (1 eves kora korul).

2018. szept. 25. 11:31
 14/15 anonim ***** válasza:
43%

"Nekem is mondta anyám, ne vegyem ölbe a gyereket ha sír, csak simogassam"

Legalább most tudod, anyád hogy nevelt téged...

2018. szept. 25. 12:15
 15/15 anonim ***** válasza:
10 kg a babám és még ringatom hol ülve hol álva tulélem azt a pár percet amíg elalszik.
2018. szept. 26. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!