Miért nem tud aludni az 1hónapos lányom?
Figyelt kérdés
Ha elalszik 5perc múlva felébred.
Van mikor szinte felriad.
Emiatt már sokszor teljesen kimerült és csak sír.
2008. nov. 4. 14:22
1/7 anonim 

válasza:

Ha nem éhes, nincs baja, nem fáj semmije, akkor lehet, hogy egyszerűen túl fáradt ahhoz, hogy jól aludjon. Ha elviszed sétálni, nem jobb?
2/7 anonim 

válasza:

Egyetértek az előttem válaszolóval, illetve annyival kiegészíteném, hogy lehet, hogy nem elég fáradt, mikor leteszed aludni.
3/7 anonim 

válasza:

Szia anyatejes vagy tápszeres . Nem lehetnek puki görcsei rendesen büfizik? Csak azért mert mi is hasonló helyzetben voltunk.Meg kéne probálni még büfiztetni ,mi utána ugy aludtunj hogy a hasamra tettem és el ringatam ütemesen le fel igy elaludt de csak addig amig rajtam volt vagy ha hasra raktam ha elaludt utána ,ez nálunk most kezd elmulni 14 hetesen .Eddig retentöen keveset aludt mindig fel riadt ,nekünk ez segitet
4/7 A kérdező kommentje:
Főképp este és éjjel van így. Éjjel nem megyek ki vele már sétálni. Elalszik a cicin, jól lakottan és ahogy leteszem az ágyába felébred. A büfi nem mindig jön ki, de nem vettem észre összefüggést.
A szelekkel volt gond, de infacolt kap és az segített.
2008. nov. 4. 14:51
5/7 A kérdező kommentje:
Csak tejcsit kap. Kb. 3óránkét éhes.
2008. nov. 4. 14:52
6/7 anonim 

válasza:

Szia a 3. válaszolo vagyok a büfinek mindenképpen kikell jönni mert lehet az ébreszti fel én semm tudtam sokáig sajnos szövödményes volt a szülésem és kopnyatörése lett a babámnak mikor korházba keröltünk akkor találkoztam egy nagyon jó csecsemössel és ö segitet azota semmi gondunk széppen alszik,ha leteszed és azt látod ,hogy turja magát vagyis nyugtalan akkor még meg kell büfiztetni tapasztalatbol írom neked.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
Akkor a büfitől való megszabadulás a nyugodt alvás titka :)
2008. nov. 4. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!