Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szerettessem meg a 3...

Hogyan szerettessem meg a 3 hónapos babámmal a hason fekvést, hogy erősödjön a buksija?

Figyelt kérdés
Maximum 1 percig bírja utána üvölt.......
2008. nov. 4. 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:

pakold korbe jatekokkal, es masszirozd a kis hatat, popsijat (a kicsik szeretnek "pucerkodni", esetleg a pelust is erdemes levenni)

dunnyogj hozza, jatsz vele. fokozatosan egyre tobb ideig

2008. nov. 4. 12:36
 2/3 anonim ***** válasza:

szia!

az én babám sem nagyon szeretett hason, aztán fokozatosan szoktattam hozzá. Minden nap egy két perccel tovább. Van egy tigrise amit nagyon szeret, azt mindig oda teszem neki, és egy zenélőkét, és most már nagyon imádja.

2008. nov. 4. 12:39
 3/3 anonim ***** válasza:
szia az en babam egy honapos es nagyon szeret hason fekudni.en ugy szoktattam ra hogy a melkasomra fektettem es simogattam masziroztam a hatat es beszeltem hozza. es mostmar papi utan csak ugy alszik el ha hasra fektetem. minden jot.
2008. nov. 4. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!