Szerintetek melyik a szebb?
Nagy Írisz Laura
Nagy Kamilla Gerda
Nagy Jázmin Lilla
10-es vagyok, most látoma későbbi kérdésedet: a Hangát kifezetten csúnyának tartom, jól körülhatárolható szülők szokták adni tömegével (lenruha, soha nem gyalázom meg a hajam fésűvel és az arcom festékkel,4 évig szoptatok stb.) a fővárosban, ezért nekem nem szimpatikus. Ráadásul nehézkes kimondani, ezzel a sok torokban képzett hangzóval.
Hajnalka helyett a Hajnalt tudom elképzelni, mert nem jó dolog egy kislány eleve direkt becenévvel ellátni, pláne nem kicsinyítő képzőssel. Nomes est omen.
Én nem adnék második nevet, totál fölösleges.
A Nagy Íriszről nekem egy jó nagy szemgolyó jut az eszembe, így ezt mindenképp hanyagolnám. A Jázmin név sosem tetszett nekem, nagyon nyavalygós, nyávogós név.
A Hajnalka és a Hanga szerintem nem a legjobb a vezetéknévhez.
A Gerdát vagy a Kamillát választanám, ha csak ezek jöhetnek szóba.
Külön -külön ,illetve más párosításban nagyon szép nevek, de az Írisz és a Laura nem illik össze, ahogy a Kamilla és a Gerda,illetve a Jázmin és a Lilla sem.
Ami nekem tetszene:
Nagy Laura Írisz
Nagy Laura Kamilla
Nagy Gerda Lilla
Nagy Laura Jázmin
Nagy Jázmin Írisz.
Vagy:
Nagy Hanga Lilla
Nagy Flóra Gerda
Nagy Flóra Lilla
Nagy Lilla Vivien
Nagy Kamilla Olívia
Nagy Amina Írisz
Nagy Jázmin Zoé
Nagy Zoé Írisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!