Mit gondoltok a következő nevekről?
Teljesen normális nevek
Nekem az első három nem igazán tetszik
Johanna nagy bánatomra férjemnek nem tetszik. Lányom neve mellett az volt a kedvencem.
Kamilla ,Laura nagyon szép.
Lilla kicsit falán rővid.. De nekem tetszik.
Lili nem, nekem a Lilla annak a felnőttes változata.
Laura tetszik a legjobban, és Lolának becézzük itthon :)
Flóra, Dorina, Lilla nem igazán tetszenek, talán pont azért mert nem lehet olyan jól becezni ? Nem tudom.
A Johanna szerintem is különleges, egyéni és ritkább szerintem mint a többi, ami nálam pozitív.
Az Antónia szép név, bár egyáltalán nem tetszik, valahogy a hangzása sem.
Kamilla. Ezt a nevet akár adnám is a gyerkőcömnek, szerintem legalább olyan szép mint a Laura
Antónia tetszik legjobban. Gyönyörű.
A többi is vállalható, de nem adnám, maximum a Johannát. Ismerek egy Johanna nevű kislányt, akinek Nana a beceneve.
Az Antónia és a Johanna nálam is kedvenc, szívesen adnám bármelyiket.
A többi közül talán még adnám: Flóra, Kamilla
A Lilla is egy abszolút normális név, de nekem kicsit olyan "elfolyós", meg rossz élmény is köt ehhez a névhez.
A Laura az elmegy kategória.
A Dorinát semmiképp nem adnám: most már elég elterjedt, de gyerekkoromban mifelénk csak a cigánylányokat hívták így.
Viselhetőek.
Johanna, Kamilla tetszik a legjobban.
Antónia: Erős,tekintélyes nő jut róla eszembe, tetszik,de nagyon komoly,nem tudom merném-e adni,de jó választás,egyedi.
Dorina: Kicsit hisztis,butácska és eléggé kislányos, a Dórára szavazok inkább helyette.
Flóra:Szép név, de már elcsépelt és tucat,max 2.névnek adnám.
Johanna: Jó név,de túl felkapott.
Kamilla: Szintén felkapott,de mielőtt újra felkapták volna már divatját múlta, nem adnám.
Laura:Nagyon szép,a jelentése is tetszik,adnám ha nem folyna a csapból is.
Lilla: Szép és nőies, adnám ,csak már elvette a kedvem,hogy eső helyett is Lillák potyognak az égből..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!