Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki mennyit alszik a baba első...

Ki mennyit alszik a baba első éve alatt? Utánna jobb lesz?

Figyelt kérdés
2018. szept. 13. 03:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szinten egy mázlista, 6 hetes volt a fiam, amikor elkezdett 10-tol olyan 4-ig, 5-ig aludni. Most 11 hónapos azóta kitolodott este 8-tol reggel 6-ig fel hetig. Előfordul, hogy ébred egyszer enni, főleg ha este keveset evett, de ritkán, talán kéthetente egyszer.
2018. szept. 13. 08:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Soha életemben nem voltam olyan kipihent. Újszülöttként 7 órát aludt egyhuzamban. 2 hósan már 10et, 4 hósan 13at.
2018. szept. 13. 10:11
 13/18 anonim ***** válasza:

Én kb 4-5 órákat, azokat is késő éjjeltől/hajnaltól reggelig.

Rengeteget kelt, 2 éves koráig, volt hogy 10 percenkéntes időszak volt mikor jött 4 rágófoga egyszerre.

2018. szept. 13. 10:42
 14/18 anonim ***** válasza:
lányom 6 hetesen aludt este 8-tól reggel 6-ig (előtte is csak egyszer kelt fel enni), de ilyenkor is csak enni kelt fel, aludt utána tovább reggel 8-ig. Kisfiam az elejétől átaludta az éjszakát. Mind a kettő anyatejes volt, ill. a fiam még most is :)
2018. szept. 13. 12:08
 15/18 anonim ***** válasza:

Mit csinálok ennyire rosszul, hogy mindenki más babája olyan jól alszik??? :((((

Fél éves a fiam, soha nem aludt még 2-3 óránál többet, de jellemzőbb, hogy óránként felkel üvöltve :(((

Nem tudom meddig tart ez még, de én már úgy érzem ki akarok ebből lépni :(((

2018. szept. 13. 12:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen, utána jobb lesz, ahogy nő. Kitartás.
2018. szept. 13. 13:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Amint 3 honap utan atalltunk a tapszerre, rogton ataludta az ejszakat.

Ennek ellenere en sokszor felkeltem es alig aludtam az elso evben, mert mindig feltem h valami baja lesz v megszolal a legzesfigyelo...az elso ev pokol volt de aztan igen, sokkal jobb. Megemlitenem, hogy sosem etettem, itattam ejszaka, igy nem alakult ki nala az a potcselekves h felkel. Most 2 eves es nyugodtan alszok en is.

2018. szept. 14. 10:34
 18/18 A kérdező kommentje:
Én sem kelteném fel éjszaka,de nagyjából 3óránként magától felkel és kér enni.
2018. szept. 14. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!