Ebben az esetben valószínűbb hogy kislány lesz?
14+5naposan voltam uh-án és akkor megkérdeztem a dokim hogy nem-e látja a nemét. 5perces keresgélés után azt mondta hogy kislánynak tűnik, és megis mutatta hogy abból gondolja hogy ott lent nem volt semmien fütyire utaló jel, hanem csak egy picike domborulat. Majd mondta hogy ne éljem bele magam, mert ő inkabb azt mondaná hogy nem lát kifiúra utaló jelet. Ebből következik hogy kislány ugye.😊
Aki volt hasonló helyzetben mi lett végül?
1hét múlva megyek újra uh-ra. Csak egyre izgatottabb vagyok ahogy közeledik az időpont. 😊
Köszönöm szépen a válaszokat! Úgy látom van itt minden!😁
Itt márcsak hétfő az uh-án fog kiderülni, hát remélem hogy azért ha már mondanak valamit akkor az is lesz, es már 20hetes leszek. 4D-re megyünk ott azért ha már lesz egy fütyi vagy egy nuni csak az marad!😁😁
Megírom majd azért hogy mégis az én kisbabám milyen nemű lesz, mindennek ellenére 😊😊

Kíváncsi leszek megtudsz-e valamit :)
Nekem a 12 hetes UH-n a szonográfus azt mondta,hogy ha tippelni kellene akkor lány, nem lát fiúra utaló jeleket, de ne éljem bele magam ez tényleg csak tipp.
Rá 1 hétre mentem az orvosomhoz, ő egyáltalán nem látott semmit annyira takarta magát a lábaival. Jövő héten megyek UH-ra, 18 hetesen,nagyon szeretném ha látnánk valamit :)
Viszont a kisfiamnál a 12.héten rávágták hogy fiú,annyira egyértelmű volt.
Igen nekem is ugyan ezt mondták. 😊 Hétfőn megirom majd hogy mi derült ki. Hát nagyon remélem hogy látni fogja mar a doki. 😊
Majd ird meg neked mit mondanak az uh-an. De remélhetőleg már megtudják majd neked is mondani.😊
Sziasztok. Ma voltam a 18dik heti genetika vizsgálatot (bár már 20hetes vagyok)
A lényeg hogy jol van és végre már láttuk hogy kisnunija van egyértelműen. Így már biztos hogy kislányunk lesz!!😊😊 szoval nekunk bejött amit az orvos tippelt 14hetesen.😊

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!