Mi a véleményetek ezekről a nevekről?
Hannadóra, Hannaróza, Hannaliza
A Hannára esett a választásunk, de nagyon gyakori név mostanság. Ezért megfordultak ezek a változatok a fejemben, férjemnek még nem említettem. Rákerestem, anyakönyvezhetőek.
Nekem személy szerint egyáltalán nem tetszik így.
És ha sok Hanna van, akkor mi van? Régen meg mindenki Juliska, meg Mariska, meg Józsi, meg Pista volt, mégsem zavart senkit sem.:)
Mondjuk nekem a Hanna nem is tetszik annyira, a Dóra sokkal szebb név. De a Róza is nagyon ritka manapság, Alizát pedig nem is ismerek egyet sem, csak Alizt. Viszont az is ritka.
Személyszerint nekem egyátalán nem tetszik. Ez hogy két név van összetéve...
Ha már a Hanna akkor esetleg a Johanna az úgy szerintem nem rossz.
De egyer értek azzal is hogy nem gond az ha tucat név ha nektek ez tetszik, az a kislány ugyis egy külön személyiség lesz.
Ha egybe kell írni és így anyakönyveztethető is, akkor is olyan mintha 2 neve lenne...ebben a formában nekem egyáltalán nem tetszenek és nem is adnám...
Hanna név nekem nem tetszik, inkább Hanga vagy ami szerintem nagyon szép név a Johanna...
Igen, minél többet mondom ki magamban, annál rosszabbul hangzanak. Pláne, hogy a vezetéknevünk is hosszú. (10 betűs)
Igazgatók van! Marad a Hanna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!