20. Nálunk is! 😀 De egy év után megkerült. Időközben a baba nagyobb lett, az első időt túlélte vasalás nélkül, utána meg már nem rugóztam rajta.
2018. szept. 7. 03:55
22/30 anonim válasza:
9 hetes...
Most kezdtem belefáradni...
Meert mindig kerülgetem a ruhákat.
Eddig a plüssruhákon kívül mindent vasaltam.
Szebbek a ruhák
Most csak a gyűrtebb anyagokat.
Pelenkákat, törlőket viszknt mindig..
Tetrapelus úgy néz ki nélküle, mintha a kutya szájából rángatták volna ki...
2018. szept. 7. 05:30
23/30 anonim válasza:
Lassan 6 hónapos, de mindent vasalok még, nekem úgy sokkal jobban tetszenek a ruhák. A textilpelusok meg katasztrófa hogy néznek ki vasalás nélkül...
Egyáltalán nem fárasztó, az a heti kb. két óra nem nagy dolog.
2018. szept. 7. 06:37
24/30 anonim válasza:
Pár hetes korukig vasaltam. Három gyerekünk van.
Idén eddig kb. 3-szor vasaltam, pár inget. Eszembe sem jut.
2018. szept. 7. 07:49
25/30 anonim válasza:
Én sem vasaltam, a textil pelenkákat lehet magas hőfokon is mosni pl. Nekem ez elég volt. Aki szereti, csinálja, akinek úgy jobban tetszik a ruha, csinálja. De csak a bacik miatt felesleges, a mai gyerekek már inkább azért betegek, mert minden agyon van sterilizálva körülöttük.
2018. szept. 7. 08:16
26/30 anonim válasza:
3 hónapos koráig mindent, utána már csak a törölközőjét és a textilpelusokat vasalom. Most 5 hónapos.
2018. szept. 7. 09:48
27/30 anonim válasza:
Rossz ránézni a gyűrött ruhára, utálom mikor a ruhaszárító csíkja meglátszik, vagy a csipesz helye. Sajnos nem mindent tudok vállfán szárítani. Ennyi, inkább vasalom.
2018. szept. 7. 10:39
28/30 anonim válasza:
Semmit nem vasaltam én se. Teregetésnél minden ruhát megrázok, kirázok és szépen gyűrődés mentesen szárad meg.
2018. szept. 7. 13:40
29/30 anonim válasza:
Addig vasalt ám amíg el nem kezdett mászni, onnantól tök fölöslegesnek tartottam. A legelején mindent, az utolsó aprócska részletig, aztán mikor elkezdett kúszni kezdett kikopni a dolog ( magunknak se vasalok), maradtak a felsők, textil pelusok, minden ami újonnan vásárolt, kapott volt.
2018. szept. 7. 17:13
30/30 anonim válasza:
Mindent végig vasaltam mind a négynél. Meg a saját dolgainkat is. Talán még szívesen is, nem tudom. Amikor több időnk volt, este, lefekvés előtt, beszélgetés közben. Egy darabig azon is gondolkodtunk, hogy veszünk egy Singer vasalógépet, de aztán elfelejtődött
De pl. a nagyobbik kisfiunk kényes is volt, krepp kisinget nem is tudott hordani, zavarta a nem simaság, megérzett minden kis ráncot, gyűrődést; neki kellett is volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!