Ti mindent kivasaltatok a babának?
Csak azért kérdeztem mert egyszerűen rengetegnek tartom, hogy mindent kivasaljak. A textil pelusokat meg egy két dolgot kivasaltam mert úgy szebbek, de van ami tökéletes száradás után.
A sajátjainkat is csak akkor vasalom ha olyan anyag, de mivel első baba és most fogtam hozzá a mosáshoz ezért bizonytalan vagyok hogy kell e mindent vasalni.
Köszönöm a válaszokat!
Én is szeretek vasalni!😁
Kislányom 3 hónapos lesz,én mindent vasalok!
Lehet én mosok rosszul,de nekem gyűrött minden,nem brutál módon,de az!
Vagy 2 hetes korig szinte mindent vasaltam. Azóta csak azt, ami gyűrött. Mondjuk a büfis textílpelenkának mindegy, de orvoshoz azért vasaltam egyet.
Első gyereknél 5 hetes korig vasaltam. Aztán húgyúti fertőzése lett, 1 hétig otthon se voltunk, így elmaradt.
5- ös, nálatok mitől fertőzött a babaruha? Valamelyikőtök leprás, esetleg TBC-s ? Vagy a trágyadombon éltek ? Soha nem értettem ezt a szöveget , hogy fertőtleníteni, nem tudom, miért lenne fertőzött a babaruha. De mindegy. Fertőtlenítsd csak.
Mert azt megérteném, ha Indiában laksz és a Gangeszban mosol kézzel, ahova hullákat is dobálják, de így…
Semmit. Értelme 0.
Egyedül ha ing kell valakinek azt kivasalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!