Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mindent kivasaltatok a...

Ti mindent kivasaltatok a babának?

Figyelt kérdés
Mennyi idős kóráig vasaltatok és miket? Abszolút mindent, tehát takaró, lepedő stb is?
2018. szept. 6. 20:34
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
34%
Semmit nem vasaltam ki egyszer sem, ecetet ontottem az oblito melle eleinte fertotlenitesnek a mosashoz, mast nem csinaltam. Szoval en abszolut semmit, sem lepedot, sem ruhat.
2018. szept. 6. 21:19
 12/30 A kérdező kommentje:

Csak azért kérdeztem mert egyszerűen rengetegnek tartom, hogy mindent kivasaljak. A textil pelusokat meg egy két dolgot kivasaltam mert úgy szebbek, de van ami tökéletes száradás után.

A sajátjainkat is csak akkor vasalom ha olyan anyag, de mivel első baba és most fogtam hozzá a mosáshoz ezért bizonytalan vagyok hogy kell e mindent vasalni.

Köszönöm a válaszokat!

2018. szept. 6. 21:21
 13/30 anonim ***** válasza:
86%

Én is szeretek vasalni!😁

Kislányom 3 hónapos lesz,én mindent vasalok!

Lehet én mosok rosszul,de nekem gyűrött minden,nem brutál módon,de az!

2018. szept. 6. 21:22
 14/30 anonim ***** válasza:
35%
Soha semmit nem vásárlók ünneplőn kívül.
2018. szept. 6. 21:25
 15/30 anonim ***** válasza:
74%
Magunknak is mindent vasalok! Utálom a gyűrött cuccokat plussz szeretem is csinálni
2018. szept. 6. 21:59
 16/30 anonim ***** válasza:
46%

Vagy 2 hetes korig szinte mindent vasaltam. Azóta csak azt, ami gyűrött. Mondjuk a büfis textílpelenkának mindegy, de orvoshoz azért vasaltam egyet.

Első gyereknél 5 hetes korig vasaltam. Aztán húgyúti fertőzése lett, 1 hétig otthon se voltunk, így elmaradt.

2018. szept. 6. 22:08
 17/30 anonim ***** válasza:
71%

5- ös, nálatok mitől fertőzött a babaruha? Valamelyikőtök leprás, esetleg TBC-s ? Vagy a trágyadombon éltek ? Soha nem értettem ezt a szöveget , hogy fertőtleníteni, nem tudom, miért lenne fertőzött a babaruha. De mindegy. Fertőtlenítsd csak.

Mert azt megérteném, ha Indiában laksz és a Gangeszban mosol kézzel, ahova hullákat is dobálják, de így…

2018. szept. 6. 22:16
 18/30 anonim ***** válasza:
55%

Semmit. Értelme 0.

Egyedül ha ing kell valakinek azt kivasalom.

2018. szept. 6. 23:20
 19/30 anonim ***** válasza:
66%
Nincs is vasalom evek ota. Ugy teregetek, hogy simara szaradjon a ruha. Inget se kell vasalni, ha vallfan szepen hagyjuk megszaradni. Baromi felesleges szerintem. Foleg egy pici babanak, amikor ugyis pamut ruhat ad ra az ember, azon mit vasaljak? Sose ertettem ezt a vasalas mizeriat, gyerekkoromban se. Ugyanugy nez ki felveve, ha nincs vasalva, vagy ha van, a legtobb cucc. Max unneplos inget vagy aminek nagyon hulye anyaga van, de mire felveszed ugyis osszegyurod.
2018. szept. 7. 00:03
 20/30 anonim ***** válasza:
52%
Jó pár éve költözéskor elkeveredett valahova vasaló, azóta sem vettem újat, szerintem nem is fogok.
2018. szept. 7. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!