Hogy kell csinálni felvesz-letesz altatást?
A Suttogóban olvastam, meg itt a fórumon is többen írták, hogy úgy altatják a gyereket. A kislányom csak cicin hajlandó aludni. Néha nekidurálom magam, hogy akkor most aztán tényleg nem engedek. Most meg már tényleg muszáj, mert nem hagyhatom, hogy az én ágyamban aludjon el, mert már forog, és félek, ha otthagyom, leesik.
Szóval evés után kb. másfél órával látom, hogy álmos.
Leteszem a kiságyba. Kb fél órát csendben eljátszik, nem sír, nem alszik. Ott vagyok mellette (különben sír). Aztán elunja magát, azt akarja, hogy vegyem ki. Elkezd sírni. Kiveszem, megnyugtatom. Leteszem. Újra sír, felveszem megint. Ahogy a Suttogó leírta. Nem dajkálom sokat, ha abbahagyja visszateszem. Ennek ellenére ahelyett, hogy megnyugodna egyre elkeseredettebben sír. Ez így megy kb másfél óráig, aztán megint itt az evésidő, és kénytelen vagyok cicire tenni. Ahol persze rögtön elalszik. Cumi nem kell neki, már próbáltam többfélét is.
Akkor most mi legyen? Ne etessem meg? Teljesen tanácstalan vagyok. Mások ezt hogy csinálják? Most 6 hónapos.
Sziasztok!
Egyetértek mindenkivel, de Ti hogy csináljátok hogy a párotokat ne ébreszétek fel. Az én férjem hajnalban megy dolgozni este jön és nem igazából szeretné ha neki is éjszakázni kellene a babával. Nálunk ezért velem alszik, mondván hogy én nappal is tudok piheni.
Szia! Megértelek, az én bébim is csak tejet eszik/iszik és azt is csak eredeti csomagolásból. :) Az szerintem is jó, hogy x idő után inkább a figyelmét próbáld lekötni.
Üdv.
Igen, ezen én is gondolkodtam, hogy lehet, hogy még nem elég álmos. Este azért másfél óra alatt elalszik ezzel a módszerrel. Akkor megpróbálom jobban kifárasztani.
Csak az a furcsa, hogy esténként is megy ez a hiszti, pedig mindig ugyanaz van. Elvileg már meg kéne szoknia, hogy este fürdés, vacsi és alvás. De valahogy nem esik le neki, hogy aludni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!