Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor és milyen cipőt vettél...

Mikor és milyen cipőt vettél a babádnak?

Figyelt kérdés
Lassan 9 hónapos lesz. Eddig nem volt cipője. De kezd állni, de szerintem karácsony előtt biztos nem fog menni. Ilyenkor már szoktatasnak venni kell vmilyen cipőt vagy jó lesz majd később? Illetve ha érdemes venni akkor milyet? Kissé tanácstalan vagyok.
2018. aug. 29. 15:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta az ortopédus, hogy akkor kell neki cipő, amikor már magabiztosan jár, de akkor is csak kintre. Bent a legjobb, ha zokniban vagy mezitláb van. Kintre egy Superfit kiscipőt vettem neki. Szerintem ezen nem érdemes spórolni.
2018. aug. 29. 15:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél cipőt mikor már jár és utcán is gyalogol.
2018. aug. 29. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor vettem neki mikor már idebenn biztosan járt és nagyon menni akart az utcán is. Van szandálja, eddig javarészt azt hordta. Egy kis félcipője és egy vászon megkötős magas szárú cipője hidegebb időre. Ezekkel remélem télig kihúzzuk. Addigra majd kap egy téli bakancsot.

Szakember szerint a jó cipő a gyerek sarkát tartja, mivel a súlya nagyja oda nehezedik.

2018. aug. 29. 17:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor kapott cipöt, mikor már a játszótéren is lépett 1-2-t, és pont jött az ősz, már hideg volt a talaj zokniban. Egy Szamos elsö lépés cipöt kapott. Pár napig zavarta és mindig elbotlott benne,aztán megtanult abban is olyan ügyesen lépdelni, mint zokniban.
2018. aug. 29. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!