Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ikertesó névötletek?

Ikertesó névötletek?

Figyelt kérdés

Nos, adott egy ikerpár, még nem tudni a nemüket.

Ha fiú - fiú: Barnabás és Bálint

Ha lány - lány: Nelli és Lea

Ha vegyespáros: Bálint és Nelli

Családnév:Erdős

Szerintetek? A család cs.esztet a lánynevek miatt, de sztem nem túl ritka, de szép nevek

2018. aug. 27. 19:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
És a Benedek vagy Boldizsár?
2018. aug. 27. 20:14
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Fiúnevek tetszenek, lánynevek nem. Nem adnék becenevet a gyerekemnek. Lányneveket én is kiszúrásnak érzem.
2018. aug. 27. 21:52
 13/21 A kérdező kommentje:
Tényleg kiszúrásnak érzed a Leát, Nellit egy olyan világban ahol Medoxok, Szebasztiánok meg Dzsenniferek, Borókák vannak többségben? Ok, a Nelli a Kornélia bezécése, de a teljes név nem tetszik.
2018. aug. 28. 06:38
 14/21 anonim ***** válasza:
A fiúnevek teljesen rendben vannak, a lánynevek nekem szörnyűek. Ezek becenevek, a gyerek fel fog nőni és az élete nagy részét felnőttként fogja élni, nem kis hercegnő marad örökre. Főleg a Nellit hanyagolnám, a Lea talán még elmegy...
2018. aug. 28. 10:02
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kiszúrásnak. És attól hogy más gyereke Medox vagy Szebasztián, miért kell nektek is hasonló nevet adni? Van annyi szép név, am ienm gyerekes és felnőttként is büszkén viselhetné
2018. aug. 28. 10:05
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Véleményt kérdeztél, és hát nekem is jobban tetszenek a (hagyományosabb) fiúneveitek - bár azok sem illenek össze nekem a B betűn túl (az egyik vallásosabb eredetű és ugye magyarul egy szín becézve, a másik gyakoribb, nem becézhető és latinos) - de a Nelli nekem nagyon becenév, a Lea pedig "le a..." bármivel csúfolható. De ez csak a saját ízlésem, persze ha találkoznánk, nem kezdenék hőbörögni rajta és senki hasonnevűt nem cikiznék érte, csak nem adnám a saját gyerekemnek.
2018. aug. 28. 11:36
 17/21 anonim ***** válasza:
48%

A fiúnevek teljesen rendben vannak. A lányneveknél ha a Nelli alap, akkor hozzá mondjuk egy Nóra dukál! :)

Gondolj bele: Nelli és Nóri! ;)

Amúgy gratulálok a duplázáshoz! :D

2018. aug. 28. 14:17
 18/21 anonim ***** válasza:
Még annyit: Vegyespáros esetén a Barni és Nelli jobban megférne egymással, ugyanis a Barnabás sztem karakteresebb név a Bálintnál! :)
2018. aug. 28. 14:20
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki véleményét! Részemről ment a zöld kéz mindenkinek!
2018. aug. 28. 19:07
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj nincs a Nellivel. A Lea nekem nem tetszik, mert számomra túl rövid, de nem is nekem kell hogy tetsszen...
2018. aug. 29. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!