Ötletek az ikertesó nevével kapcsolatban!?
Figyelt kérdés
Van egy kisfiúnk, Andris.
Most várjuk a két kis hugicát.
Az egyik csajszink nevébe már Andris előtt is biztosak voltunk, Lenke. Szerelmes vagyok ebbe a névbe, már 10en éves korom óta.
De nem tudjuk eldönteni vagyis választani mi lenne a legjobb döntés a másik csajszink nevével kapcsolatban. :/
Annyi sok szép név van, de még se érzem egyiknél sem mint a másik kettőnél hogy igen is más nem lehet a nevük.
Tudnátok ötleteket adni hogy ti mit adnátok, melyik lány nevek tetszenek?
2017. jan. 16. 12:37
5/22 anonim válasza:
Én is a Jankát ajánlom.
Lenke-Janka
Szerintem jól összeillenek.
6/22 anonim válasza:
Énnem adnék túl hasonlót. Ennek ellenére a Janka nem rossz. Dalma, Emma, Flóra, Szilvia, ilyesmik. :)
7/22 anonim válasza:
Szerintem is a Janka a legmegfelelőbb a Lenke mellé.
Ráadásul mindkét név szép és ritka.
8/22 anonim válasza:
Nekem is a Janka ugrott be egyből. :)
9/22 anonim válasza:
Szerintem is illik a Janka mellé. Mindkettő öreglányos név, ráadásul még ronda is. Eszetlenke lesz az egyik, János a másik.
10/22 anonim válasza:
Nekem is először a Janka jutott eszembe!
Még talán illik hozzá a Hanna, Róza, Zselyke, Sára, Dóra (-Dorka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!