Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A nagyobbik a popsikenőcs? És...

A nagyobbik a popsikenőcs? És a kisebbik mire való? (Kép)

Figyelt kérdés
Gyógyszertári dolgokat kiváltottam, de első baba lesz és fogalmam sincs hogy mi melyik micsoda mire való. Ugy tudom a nagy tégelyes "koleszterines baba" a popsikŕem, és a kisebb az mi? Nem találtam sehol...testápolo? Azt hittem olajat ír fel a doki, de szerintem az nem az. Mikor, mire kell a pici tégelyeset használni? És ezeket hűtve tároljam a baba születéséig? Kép a hozzászólasban.
2018. aug. 27. 11:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%

Nem tudom, sokan miért fikázzák a gyógyszertári popsikrémet. Nekünk ez az egyetlen, ami bevált. Se a Sudocrem, se a Neogranormon, se más. Egy nap alatt piros lesz a popsi, ha mást használunk.

A gyógyszertári ráadásul nem drága (recept nélkül se), és nagyon sokáig elég.

A fürdetőt nem írattam újra egy gyereknél se, 2-3 hónaposan már nem volt gond a drogériás babafürdetővel, de utóbbihoz mindenképp kell a testápoló is. A gyógyszertárihoz nem.

2018. aug. 27. 11:45
 12/18 anonim ***** válasza:

Testápoló

Én google-lal megtaláltam

2018. aug. 27. 12:02
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat bár elég eltérőek. Van aki azt írta a pici a popsikrém. Én úgy tudom a nagy. Most akkor a pici testápolo vagy fürdetőkrém? Csak azért, mert nekem a fürdetőkrém az Unguentum hydrophilicium nonionicum (ez is gyógyszertári és ez tubusos! Nem hiszem hogy abból 2 fajtát írt volna fel. Már teljesen összevagyok zavarodva ne haragudjatok :D
2018. aug. 27. 12:15
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha beírod a google-be, hogy ung, akkor máris írja neked, hogy unguentum hidro...stb. és ha rákattintasz, akkor láthatod, hogy ez a mosdókenőcs.
2018. aug. 27. 12:31
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja, látom ezt te is tudod. Figyi, nem egyszerűbb megkérdezni a gyógyszertárban, hogy mi a xar az a másik kettő? Néha azért biztosan mész arra, van még időd megkérdezni.
2018. aug. 27. 12:33
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyobbik a popsikenőcs

A másik testápoló ; ez egy "mindenmentes" alapkrém

Jó neked is.. ( van aki kever bele ezt azt és úgy használja arc és testápolónak)

( nekünk nem írtak fel testápolót, csak fürdetőt, amikor hámlott a lányom születés után akkor ezzel kentem)

2018. aug. 27. 12:36
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, pont ma volt itt a védőnőm és ő is elmondta, hogy a pici testápolo de a furdovizbe is tehető. Amugy nincs mar sok időm, 1 hét kb :) köszi mindenkinek!
2018. aug. 27. 18:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Kitartás

Legalább már meleg nem lesz

Utolsó

2018. aug. 27. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!