Szerintem tök mindegy. nekem ugyanúgy bevált a Tide, mint az Persil Sensitive. Most a Bonux volt leárazva, az is jó.
Én csak port veszek.
De ha nagyon külön akarsz mosószert a babának, akkor vedd a Dreft-et, barátnőm arra esküszik. Abból is van Sensitive.
2010. jún. 21. 14:16
2/18 anonim válasza:
Általában folyékony, olcsóbb fajta, öblítőt nem hasznélok és nem mosok külön.
2010. jún. 21. 14:19
3/18 anonim válasza:
Nálunk egyik sem jó, mert túlon túl kemény a víz és minden ruhának tönkrevágja a színét, és a foltokat sem veszi ki semmi.
2010. jún. 21. 14:20
4/18 anonim válasza:
Szia, babaruhára legjobb: Dreft sensitive + silan öblítő (sensitive) annyira finom illata lesz így a ruháknak, és bőrbarát is!
Üdv: 1 éves baba anyukája
2010. jún. 21. 14:22
5/18 anonim válasza:
Én sem veszek külön mosóport( mindig akciósat veszünk, de nem tescosat), de a kakafoltok csak vanishsel jöttek ki. Most egy ideje persilt használunk, egy ismerőstől vesszük 15kg 7500Ft. Öblítőt meg lenort vagy silánt használok
2010. jún. 21. 14:23
6/18 anonim válasza:
Jelenleg Ariel. Es csakis por.
2010. jún. 21. 14:23
7/18 anonim válasza:
Szia!
Én 3 kéte hete vettem tide mosógélt de van rá esély ,hogy alleriás rá a kisfiam bőre így visszatértünk a dreft mosógélre.Az igaz,hogy ez a foltokat nekem nem akarja kivinni de előtte vanis szappannal kimosom a foltot és utánna már szépek lesznek a ruhák.Az ariel mosógél viszont nagyon szépen kiviszi a foltokat.De most sajnos egy jó darabig azt sem használhatom.
2010. jún. 21. 14:26
8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok választ!
Kipróbálom egyenlőre, akkor Dreftet!
2010. jún. 21. 14:31
9/18 anonim válasza:
Szia, a dreft most akciós a tescoban a héten, 2 fizet 3-at kap!
2010. jún. 21. 14:35
10/18 anonim válasza:
Több anyukától hallottam, hogy bizonyos ételfoltokat nem vett ki semmi a ruhából, még Vanish se. Én első perctől a Brendonban kapható Domalt használom, és a beszáradt alma foltokat is könnyedén kiszedi kézzel, a kakiról nem is beszélve, így ezt bátran tudom ajánlani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!