Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valami boszorkányság a...

Van valami boszorkányság a letapadt orrváladék fellazítására? Megőrülök tőle, hogy érzem a porszívóval, de csak fütyül és nem jön ki! Manó meg csak szortyog.

Figyelt kérdés
A Sterimare és az orrcsepp nem segít!
2008. nov. 3. 13:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Használd gyakrabban a Sterimart,kárt nem teszel vele.Annak segítenie kellene,mert semmi nem oldja jobban a letapadt váladékot mint a sós víz.Esetleg vegyél gyógyszertárba orrszíváshoz való fiziológiás sóoldatot,hátha az jobban beválik!
2008. nov. 3. 13:47
 2/4 anonim ***** válasza:
a sós víz (stérimar)a legjobb. arra nem gondoltál, h esetleg még korai szívni? először van a szipogás, kis időre rá pedig megindul a váladékozás. arra figyelj, h ne legyen túl melegen felöltöztetve, a lakás is inkább kellemes legyen mint meleg, és fontos, h párásítsd a lakást. ugyanis a meleg hatására kitágul az orrnyálkahártya és ez okoz dugulást, nem a váladék. ha szívod az orrát, mindig függőlegesen tartsd(ha bírod), ellenkező esetben hátrafolyik a váladék. használhatsz nazivin orrcseppet is.
2008. nov. 3. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
nem tudom mennyire igaz, mert még csak varom a babat, de itt olvastam a forumon, hogy egy csepp anyatejet cseppentése segít.
2008. nov. 3. 14:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem azt javasolták, hogy vatapamacsot csavarjak össze vékonyra, áztassam étolajba, és azzal kenjem be az orrlukat belülről, mert az lazítja az összeszáradt váladékot! Nagyon utálja a kisfiam ,de bevállt!
2008. nov. 4. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!