Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Otthon levő anyukák! Mennyit...

Otthon levő anyukák! Mennyit és hogyan kommunikáltok a férjetekkel egy nap, míg ő dolgozik?

Figyelt kérdés

Azok is érdekelnek, akik nem dolgoznak, és azok is, akik csak ideiglenesen a gyerekkel vannak otthon.

Telefon, Viber, Messenger és persze bármilyen csevegési mód lehetséges.:) Milyen időszakonként és mennyit beszéltek velük egy nap?

2018. aug. 23. 13:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
42%
Ő ad reggelit a lányunknak, én csak akkor kelek, ha már indul dolgozni (várom a kicsit, hulla vagyok), így sosem tudom, h épp adott-e D vitamint, vagy a tízóraiba kell kevernem majd. Amikor leülünk enni, általában rácsörgök emiatt. Ő az evédszünetben hív mindig, illetve amikor indul haza, akkor, hogy hozzon-e valamit boltból vagy hogy tervezek-e elmenni valamerre este. Ha a gyerkőc csinál valami extra cukit, vagy egyéb infot gyorsan át akarunk adni, akkor sms. Egyébként este szoktunk sokat beszélgetni, amikor már alszik a lány.
2018. aug. 23. 14:42
 12/21 anonim ***** válasza:
82%

Én itthon vagyok ugyan, de dolgozom home officeban, gépen, így munka közben is tudok irkálni, plusz kb. bármikor elérhető vagyok. Ő a főállásában 24 órázik, de ennek nagy része ügyelet, ha épp ott van, akkor messenger egész nap, de ahogy valaki írta korábban, van benne több óra szünet is akár. A lényeg, hogy bármikor rá tudunk egymásra írni, jó eséllyel látja is a másik. Mivel ilyenkor éjjel is ott van, este videochat, ilyenkor beszél vele a lányunk is.

Ha a másodállását nyomja épp, akkor viszont szinte semmi, az fizikai munka, nem ér rá telefonálni, folyamatosan csinálja. Ha valami kell, ráírok egy smst, aztán majd látja, amikor van ideje ránézni a telefonra.

2018. aug. 23. 14:50
 13/21 anonim ***** válasza:
36%
sehogy. Sem amikor otthon voltam, sem azóta, hogy dolgozom munka közben nem beszélünk. gyerek előtt sem kommunikáltunk munka közben. Sőt, ha délután elmegy valamerre, akkor sem hívom, irogatok neki. Hagyjuk egymást élni.
2018. aug. 23. 14:55
 14/21 A kérdező kommentje:
13-Azért az már elég szomorú, ha csak az az élet, ami egymás nélkül van.:) Ha hagynotok kell egymást a másik nélkül élni.
2018. aug. 23. 15:03
 15/21 anonim ***** válasza:
43%

óóó anyám! Munkaidő lejártától másnap reggelig együtt vagyunk. 8 órát tölt a munkahelyén, ahogy én is... felnőtt emberek vagyunk, 8 órát kibírunk egymás nélkül. Éjjel sem kelek fel azért 2óránként, hogy megkérdezzem, hogy van.

A gyerekednek is irogatni fogsz, hivogatni fogod az iskolába napi 2-3-23x?

2018. aug. 23. 15:14
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
7-es vagyok, de nekünk sem telik el nap üzenetek nélkül. Még huszonx év után sem.
2018. aug. 23. 15:17
 17/21 anonim ***** válasza:
69%
Ha van valami írunk messengeren, de ennyi. Hívni csak akkor szoktuk egymást ha valami nagyon fontos -pl hívta a futár hogy 10p múlva itt van stb-
2018. aug. 23. 15:19
 18/21 anonim ***** válasza:
31%
Napközben mindig írunk egymásnak messengeren ha tudunk. Ha valami fontos vagy hiányzunk egymásnak akkor hívjuk fel egymást.
2018. aug. 23. 18:35
 19/21 A kérdező kommentje:
Csak tudnám, kik és miért pontoznak le mindenkit az utóbbi napokban minden kérdésben...
2018. aug. 23. 21:47
 20/21 anonim ***** válasza:

apuka vagyok

Whatsapp folyton nyitva a gépen, kapom a vicces és aranyos képeket a piciről, aminek nagyon örülök, meg ha történik valami, azt megírjuk egymásnak.

De nem beszélgetünk nagyon, mert otthon úgy is csak dumálás van a pici mellett és annyi nem történik egy nap, hogy 20 percet tudjunk dumálni

Úgy alakítottam a programjaimat (sport, barátok, hobbi, munka), hogy a lehető legtöbbet tudjak foglalkozni délután a családdal, ezért inkább nagyon korán kelek és intézek el dolgokat, hogy hamarabb tudjak hazajönni.

2018. aug. 24. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!