Otthon levő anyukák! Mennyit és hogyan kommunikáltok a férjetekkel egy nap, míg ő dolgozik?
Azok is érdekelnek, akik nem dolgoznak, és azok is, akik csak ideiglenesen a gyerekkel vannak otthon.
Telefon, Viber, Messenger és persze bármilyen csevegési mód lehetséges.:) Milyen időszakonként és mennyit beszéltek velük egy nap?
Én itthon vagyok ugyan, de dolgozom home officeban, gépen, így munka közben is tudok irkálni, plusz kb. bármikor elérhető vagyok. Ő a főállásában 24 órázik, de ennek nagy része ügyelet, ha épp ott van, akkor messenger egész nap, de ahogy valaki írta korábban, van benne több óra szünet is akár. A lényeg, hogy bármikor rá tudunk egymásra írni, jó eséllyel látja is a másik. Mivel ilyenkor éjjel is ott van, este videochat, ilyenkor beszél vele a lányunk is.
Ha a másodállását nyomja épp, akkor viszont szinte semmi, az fizikai munka, nem ér rá telefonálni, folyamatosan csinálja. Ha valami kell, ráírok egy smst, aztán majd látja, amikor van ideje ránézni a telefonra.
óóó anyám! Munkaidő lejártától másnap reggelig együtt vagyunk. 8 órát tölt a munkahelyén, ahogy én is... felnőtt emberek vagyunk, 8 órát kibírunk egymás nélkül. Éjjel sem kelek fel azért 2óránként, hogy megkérdezzem, hogy van.
A gyerekednek is irogatni fogsz, hivogatni fogod az iskolába napi 2-3-23x?
apuka vagyok
Whatsapp folyton nyitva a gépen, kapom a vicces és aranyos képeket a piciről, aminek nagyon örülök, meg ha történik valami, azt megírjuk egymásnak.
De nem beszélgetünk nagyon, mert otthon úgy is csak dumálás van a pici mellett és annyi nem történik egy nap, hogy 20 percet tudjunk dumálni
Úgy alakítottam a programjaimat (sport, barátok, hobbi, munka), hogy a lehető legtöbbet tudjak foglalkozni délután a családdal, ezért inkább nagyon korán kelek és intézek el dolgokat, hogy hamarabb tudjak hazajönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!