Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik, hogy a 4 hós baba...

Létezik, hogy a 4 hós baba tudja ha mi eszünk, és ő is megkóstolná?

Figyelt kérdés
Tudom hülén hangzik de úgy néz a babám ha eszünk,olyan rossz érzés,mintha meg akarná kóstolni,vagy csak egyszerű kíváncsiság?
2008. nov. 3. 09:04
 1/5 A kérdező kommentje:
Mármint az rossz,hogy nem adhatok belőle:-)
2008. nov. 3. 09:04
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Minden baba ezt csinálja, csak az a kérdés, hogy a szülőnek van-e annyi felelősségérzete, hogy megállja, hogy ne adjon neki.

De úgy látom, neked van, örülök neki. :)

Kitartás, már csak 2 hónap, és kezdhet kóstolgatni.

2008. nov. 3. 09:10
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Pont erről beszélgettünk a minap anyukámmal. Mi is ezt csináltuk a tesómmal, és ő az 5-6. hónapban már adott a szánkba icipici falatot az ujjáról. Bár manapság azt mondják óvatosan a hozzátáplálással.
2008. nov. 3. 09:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam is nagyon nézi, amikor mi eszünk. :-)

Most lesz 4 hós.

2008. nov. 3. 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom cuppog is 4 hós amikor eszünk mellette Én megkóstoltatom vele amit éppen eszek, a szájához teszem és hagyom, hogy megnyalogassa. A savanyó ubit úgy cumizta , izlet neki:)) Legalább hamarabb megszokja a főztömet.
2008. nov. 3. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!