Aki nem vállalt második babát, mi volt az oka?
38 vagyok, egyedulallo anya 3 eves kislannyal. Az apja par honapos koraban lelepett.
Sajnos komoly kronikus betegsegem van + ugye nincs ferjem+ az eletkorom, ugyhogy valoszinu nem lesz tobb.
Mi a penz miatt, szeretjuk, hogy minden honapban jol kijovunk, es jol vagyunk harman.:)
Egyebkent neked nagyon picike a babad, azert a szules, terhesseg, elso honapok gondjainak emleke nem mulik el hipp hopp. Siman lehet, hogy 3 ev mulva nem ezt mondod majd.:) En is elfelejtettem mar teljesen az egesz terhesseget, pedig nalam volt minden (amniotol elkezdve verzesig minden).:)
37 vagyok, egyre inkabb oregnek erzem magam.
Konnyu terhessegem volt, gyors csaszar, inkabb az otthoni dolgok mentek nehezen.
Hasfajos volt, en kuszkodtem a szoptatassal, fejtem, nem aludtunk 1,5 even at, ez idegileg kicsinalt. Zombikent eltem meg a hetkoznapokat.
Hisztikort is nehezen toleraltuk, igazabol orulok, hogy tul vagyunk ezeken. Neha elkap az erzes, milyen volt babazni, de mar nem kezdem elorol. Raadasul jo munkam van, szeretem, ismet emberek kozott vagyok, feludules volt visszajonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!