Szoktatok együtt fürdeni a babátokkal?
Megesett többször is, főleg nyáron. Leginkább strand után, amikor az ember nyakig homokos és nem akarja a lakásban szétszórni.
De az apjával is megesett, hogy meló után befeküdt a kádba, a gyerek meg egyszerűen levetkőzött és mellé mászott :)
most 7 éves, megbeszéltük nemrég, hogy ez volt az utolsó és ehhez tartjuk is magunkat.
Igen, előfordul.
Szokás az nincs, nem rendszeres, inkább pár alkalom volt csak. Ilyenkor aki vele fürdik, az letusol előtte, és utána van a közös fürdés. Baba (most 10 hós) szereti, szeret játszani fürdés közben, meg lobicskolni.
Nálunk az esti szertartás része, hogy apával együtt fürdik, pici kora óta. Mióta kicsi a babakád. A férjem munka után bent tusol, úgyhogy nem úgy ül be a kádba, hogy tiszta retek. :)
Családon belül a baktériumflóra közös, ettől semmi baja nem lesz.
Az apa-baba kapcsolatnak jót tesz a bőrkontaktus és a közös játék.
mi zuhanyoztatjuk a picit, szóval ott folyton együtt fürdés van.
amúgy én gyerek koromban néha kádaztam apával, én azt nagyon élveztem gyerek korban. nem tudom mit ugrálnak azok akik "jajj, pucér, fütyi" és hasonló válaszokat adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!