Mennyi teát adhatok tápszer mellett?
Tudom,sokat volt már ez a kérdés.,de mégis érdekelne,mert 15 hetesek vagyunk,Beba Ar-s tápszert kaptunk,ami elég sűrű,és az eddigi kakilás megváltozott,alig tud szegénykém,pedig ez nem volt gond.Mint a gyurma olyan a kakija,és kevéske,ill. megszenvedi azt is.Teáztatom, hogy hátha a több folyadék segít,Mecsek baby teából mennyi az egy nap ami már hatásos lehet ilyenkor?
Nem akarom én folyadékkal tömni,csak segíteni rajta.
Más is így megkínlódik?
Szia!
Mi is tápszeresek vagyunk, 2 hónaposak. 2 naponta mindig van kaki, az elején mi is szenvedtünk, fájt a poci rendesen. Én nem a Mecsek baby teát adom a kisfiamnak, hanem édeskömény teát, ami egyrészt segíti a pukizást, lazábbá teszi a székletet, és még szomjoltó is. Mióta adom neki, nem fáj neki, ha pukizik, és könnyebben tud kakilni is. Próbáld ki, nem vesztesz vele semmit. Én kétnaponta adom a babának, 120 mili vizet forralok, és egy csipet köményt teszek bele, 5 percig hagyom ázni, nagyon világos sárga, szalma színű lesz tőle a víz. Nem kell erősebbre csinálni, mert akkor aztán lesz fosás bőven. :)
Remélem tudtam segíteni.
Szia!
Én igaz Milupa tápszert adok a picimnek ami elég híg így nem igazán kér teát.
Én aGripe Water-t adok neki. Igaz a használati utasítás napi 6 kiskanalat ír, de attól szegénykém minden kajcsi után kakilt. 1 kiskanál délellőt és 1 kiskanál este fürcsi után. Nekünk bevált!!
Szia!
Köszi a választ,azóta 8 hós a manó,ha gond van a kakival enyhe kamillateát csinálok neki,meg így a hozzátáplálásnál már lehet kajákkal,gyümivel variálni.De ha gondoklod,a kamillateát próbáld ki,segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!