Tényleg jó az a fajta etetőszék, ami később átalakítható asztalkává és kisszéké? Egy kb-i árat tudtok írni? Van, aki mostanában vett valahol Bp-en?
Szia!
Mi azért nem ilyet vettünk, mert úgy gondoltuk, mikor már átalakítjuk, akkor is üljön inkább a "nagy" aszalnál, hogy lássa, tanulja az asztali viselkedést, és ne legyen elkülönítve.
És persze másfél évesen (amikor még bőven használtuk az etetőszéket ) vettünk egy ikeás kis asztalt a kreatívkodáshoz (ez azért is jó, mert így ha vendég gyerkőcünk van, ő is oda tud ülni, mivel 2 székes).
8-10 e FT között van egyébként újonnan az átalakítható, de teszveszen, vaterán használtat is lehet találni olcsóbban.
Nekünk ilyen fajta etetöszékünk van,és fa,mi nagyon szeretjük,most még rendesen használjuk és nem alakitottuk át,mert a kisfiam még csak 9hónapos,de én csak jókat tudok róla mondani,ö nagyon szeret ebben enni,és remélem majd késöbb átalakitva is fogja szeretni!
Elég hamar megtanult ülni,és onnantól kezdve használjuk neki.
Szóval én csak ajánlani tudom!
Ilyen van nekünk:
Csak mi drágábban vettük még régebben!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!