Túl sok és megterhelő ez 10hós babámnak? (étkezés)
Figyelt kérdés
Félek,hogy megterhelem a gyomrát.Jól csinálom?
Reggel szopi 6-8óra között.Tízórai (10h körül)gyümi csak simán vagy túróval.Ebéd 13h körül,főzelék hússal,vagy májjal,vagy tojássárgával.Uzsi 16:30-17:00h között vagy főzelék vagy valamilyen desszert.19:30h joghurt kenyérrel.
21-21:30h között szopi alvásig.Jó ez így?Egyébként nem eszik olyan sokat mennyiségre.Kb. 170-220gr között van étkezésenként.
2010. jún. 20. 17:43
1/3 anonim 

válasza:

Az én babám is 10 hós és úgyanez az étrendje csak sajnos egy hete nem szopizik
2/3 anonim 

válasza:

azt mondják inkább sűrűbben kevesebbet :) ennyi idősen a fiam már csak 4-5 alkalommal evett de akkor jó nagy adagokat :) így bírta ki a 4 órákat két étkezés közt.
3/3 anonim 

válasza:

Szerintem ez tök jó,az én babám is kb. így eszik,csak én délután adok neki joghurtot,vagy gyümölcsöt és estére főzeléket,mert úgy jobban bírja az éjszakát,késő este az enyém is szopizik.Sajnos a kenyeret még csak pár katonával fogadja el,így nem tudom a vacsit ezzel kiváltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!