Teodor, Gothárd és Valton. Tetszenek nektek ezek a nevek? Adnatok?

Erről a Valtonról még nem is hallottam, adható egyáltalán Magyarországon? Bár a Musztafa után már semmi sem tudna meglepni igazából.
Magánvélemény persze, de szerintem semmivel sem jobb a Benettnél meg a Brendonnál, cigókon és feltűnési viszketegséges magyarokon kívül másnál nem tudom elképzelni.
A Teodor számomra egy okostojást idéz, a Gothárd meg Szentgotthárdot, meg olyan emiatt, mintha el lenne írva, hiányozna belőle egy t. A th miatt meg túl németes nekem.
Igazából a Valton még kérdéses. Eléggé.
Amik szóba kerültek még az a Gedeon, Gellért. Nem vagyok idota és nem azért adom ezt mert li akarok tűnni, csak simán ezek a.nevek tetszettek meg a legjobban.
Egyébként a Benettes, Brendonoa hozzászólással nem akartam megbántani senkit. Elnézést. Inkább úgy ertettem hogy a mai nevek kozt amiket sokan adnak, nem fognak kitűnni ezek a nevek sem.
A Valton nem régóta de adható :)

A Gedeon és a Gellért sem gyakori, úgyhogy a különlegesség meglenne, de mégse olyan negatív értelemben, mint az extrém neveknél.
Én ezeket támogatom:)

Nem tetszenek. A Gothárd a legjobb azért, szerintem, illetve az említettek közül a Gellért se rossz.
Viszont abban teljesen egyetértek, hogy sokkal jobb, mint a Benett, Brendon és társai. Ha tetszenek, adjátok csak, majd megszokják ezeket is, mint a többit.

nekem ezek túl külföldiesek.
Mi a miénknek Tivadart adtunk, az a Teodor magyar megfelelője, és így lehet Teo-nak becézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!