Ha az egyik féle cumit nem fogadja el, más fajtát se fog?
Figyelt kérdés
A lényeg,hogy egy hét múlva repülni fogunk addigra 10 hetes babával,kb. 2 és fél órás utat,viszont nem szeretném ha végig sírná az utat. Nem arról híres hogy nyugodt baba,és tudom lehet hogy végig aludni fog,de nem ez a valószínűbb. Ezért szeretnék vinni valamit ami megnyugtatja,van Nuk cumija,több méretet is próbáltunk de egyik sem kellett neki,mindig kiköpte. Szerintetek ha ezt a fajta cumit nem fogadta el,attól még más fajtát elfogadhat,és ha igen tudtok ajánlani valamilyet?2018. aug. 11. 15:30
1/10 anonim válasza:
Persze, hogy elfogadhat mást. Nekünk se az első vált be.
A Nuk lapos? Akkor próbálj ducit. Tommee Tippee, Avent...
2/10 anonim válasza:
A nuk cumit a fiam nem fogadta el. Mam-ot igen. Ismerősöm babája csak a gyógyszertárit fogadta el.
3/10 anonim válasza:
Aventet nem fogadta el, a Mamot igen :) szóval próba szerencse.
4/10 babyboom567 válasza:
Próbálj ki másfélét.
De pl az én kisfiam csak kb 4-5 hónapos koráig cumizott,és csak kizárólag a babakocsiba.Itthon semmilyen cumi nem kellett neki.És mikor már többet nézelődött, akkor meg magától elhagyta.Szerencsére az ujját sem szopja.
5/10 anonim válasza:
Vagy elfogadja, vagy nem, kislányom semmilyen cumit nem fogadott el, inkább az ujját szopta, de azt is csak pár hétig szerencsére.
6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2018. aug. 11. 17:05
7/10 anonim válasza:
Még egy szavazat a MAM ra. Fiamnak NUK dolgokat vettünk, semmi sem kellett neki. Ajándékba kaptunk Mam cumisüveget és cumit is, azt meg elsőre elfogadta.
Azóta is csak MAM ot veszünk neki.
8/10 anonim válasza:
Még egy szavazat a Mam-ra, kipróbáltunk egy csomó cumit, de végül 6 hónaposan ezt fogadta el :)
9/10 anonim válasza:
Nálunk a MAM-ot köpte a legmesszebbre. :D
Tommee Tippee-t fogadta el.
10/10 anonim válasza:
Az én kislányom sem egy nyugodt fajta . Én szoptatok igy fel és leszállásnál szopizott végig . Útközben még a cumit sem kérte ls végig aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!