Nem bírom már, mit csináljak? 4 hós babám nem fogadja el a tápszert, se üvegből, se pohárból, se kanálból.5 fajtát próbáltam. Ma csa 400 grammot szopizott, estére már csak 40 grammot tudott. Már ki vagyok készülve.
Hát ha így szopizik az úgy önmagában még nem lenne baj, ha emellett akkor enne vmit, szerintem is! Próbáld meg nem almával hanem banánon-barackos bébiétellel, vagy barack-alma stb. vannak ilyen 4 hótól adható kis gyümis kaják, délelőtt kiválthatnád a szopit vele.
Éjjel amúgy ébred?? Mert azt nem írtad h akkor mennyit eszik, ha nem ébred éjjel akkor olyan nagyon nem lehet éhes...
Én adnék neki teát az tuti, nehogy kiszáradjon, dehát erre igy nyilván nem lehet ráállni hogy folyton teázik evés helyett...
Érdekes a dokid szívesen felrugdalnám :( (már bocsánat) ez szerintem az egyik legnagyobb stresszhelyzet egy anyának ha NEM ESZIK a babája!!!
Szerintem ha a babakaját elfogadja az már jó jel lenne!!!
Sütötök vagy répás bébiétel is lehetne..nem biztos hogy megfogná a hasát!
Az én babámnak pl. az almától ment a hasa a sütötök megfogta neki, de van akinek meg fordítva van.
Szerintem hallgass a dokidra, és nyugi!!! A babád tényleg nem fog éhenhalni és ezt most nem azért írom, hogy semmibe vegyem a problémádat, hanem azért mert lehet már az is segítene a helyzeten, ha te nem stresszelnél. Persze nagyon nehéz, én is mindig kikészültem, ha nem evett a babám, de ha nem beteg (márpedig a doki megnézte és nem az!) tényleg nem lesz semmi baja, tudja ő jól hogy mennyit kell ennie. Lehet egyszerűen most ilyen időszaka van, majd egyszercsak bepótolja (nálunk is volt ilyen). Ha a babád rendesen hízik, akkor nincs ok az aggodalomra.
Ja még egy gyakorlati tanács, próbáld meg félálomban megetetni, nálunk úgy sikerült elfogadtatni vele elsőre, utána már ment ébred is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!