Tegnap egésznap nem aludt a babám, éjjel se hajnalban aludt el, de viszont eltelt 6 óra is hogy nem szopizott. Ez nem baj? 1 honapos babánál? én probáltam keltegetni, de nem ment.
Figyelt kérdés
aztán 10 percet evett,és most még mindig alszik.este sose alszik el,mert hasfájós,állandoan ordit.mit tudok tenni ellene?2010. febr. 4. 08:25
1/3 anonim válasza:
Nálunk is volt már így ,nem lett gond.
Délbe ébredt föl.De még picike volt.
Szerencsére hogy volt légzésfigyelöm így hallgatoztam mindig.
2/3 anonim válasza:
Semmi baj, ha éhes lesz, felébred. Gondolom, az alatt a 10 perc alatt evett annyit, hogy nem fog éhezni. A 6 óra csak az 1-2 hetes babákra érvényes, van olyan 3-4 hetes picur, aki már simán átalussza az éjszakát, akár 6-8 órát is alszik egyhuzamban. Gondolom, a tiéd most pótolja a tegnapi nem alvást. Hasfájás ellen sokféle módszer van: meleg borogatás a pocira, tornáztatás (a két lábát feltolod a pocijához és leengeded),körkörös masszázs (balról jobbra a pocin), Espumisan csepp, édeskömény tea stb. Ha beírod az oldal keresőjébe, nagyon sok mószert találhatsz. Az is fontos, hogy szopi közben is többször böfiztesd meg és utána is alaposan!
3/3 Vilcsianyuja válasza:
Az én picúrom is aludt 6 órákat egyhuzamban egy hónapos korában, napközben viszont behozza a lemaradást. Már két hónapos lassan, de van, hogy napközben kétóránként kéri a cicit, éjjel viszont szerencsénkre jó alvó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!