3 hónapos babával hogyan kivitekezhető egy esküvőre menetel?
3 hónapos lesz a babám szept. elején. Akkor lesz a családban a férjem kereszttesvérének az esküvője. A család ragaszkodik hozzá hogy elmenjünk. Így is mindig megjegyzést tesznek hogy nem megyünk a fiammal családi programokra (sütögetés, szülinapozás, ebédek strand stb)
Én úgy gonfoltam tiszteletből elmegyek de nem tudom a kicsi hogy bírja, meddig tudunk maradni. Mert szerintem éjfél max erre mondja anyósom hogy nem lesz baja a kicsinek alszik nyugodtan és hogy nem illik olyan korán elmenni. Illetve iszisz a kicsi a cumisüvegre nen igazán szeretném rászoktatni mert akk nem fog cicizni tovább vagy okozhaz gondot meg amikor 1x próbáltam nem nagyon evett belőle. Így a szoptatással is számolni kell. Én szeretek szoptatni,jól is szopizik a kicsi így ezt nem rontanám el azzal h más etesse meg. Volt más is esküvőn ilyen pici babával? Hogy zajlott az egész? Mire számítsak?
Kissé unom a család beleszólását mert ha sír vagy ordít a pici nem fogok ott táncolni hajnalig.
Előre is köszi a válaszokat!
Soha nem vinnék ilyen picit lagziba. Elmentek az esküvőre együtt, aztán te szép csendben lelépsz haza a babával, a férjed meg marad a lagziba is. Aztán ha valaki keres titeket, megmondja hogy a picur belázasodott, ezért hazamentetek.
Ne ugrálj úgy, ahogy a család fütyül, férjed meg állítsa le a családját, ne izélgessenek téged.
Nem vinném el.
És bocsánat, tudom, nem ezt kérdezted, de ez a család irtó bunkó, hogy erőszakoskodik. A kereszttestvér kb. senki, de főleg senki kihagyhatatlan. Ha te nem akarsz menni, és ez látszik is, a család fejre is állhat, akkor se ők dirigálnak neked. Én ki is röhögném őket, ha erőszakoskodni akarnának.
Pont most voltunk egy lagziban ahova hoztak egy ilyen picit. Ugy oldották meg h jött velük a nagyi, ö vigyázott a picire, sétálgstott vele a környéken. Mikor éhes lett a baba, szoltak anyukának, az megezette és ment visdza a buliba. Volt nekik egy szoba a helyszinen bérelve, ott fektették le a kicsit estére.
Nem sok értelmét láttam a dolognak igy se, mert anyuka pont a szertartást hagyta ki mert épp akkor volt szopi-idö...
Amugy meg egy 3 hos mellett az ember olyan rohadt fáradt h este nem bulizni vágyik hanem pihenni. Ezt miért nem érti meg a családod??
Biztos, hogy nem mennék. Kereszttestvér...az meg ki vagy mi? Nem valami közeli rokon...
Te nem elveznéd gondolom, ha 2,5-3 óránként menned kell etetni, ki tud úgy lazulni? Inni se ihatsz... meg eleve, elmész, nem? Ne ő akarja már megszabni, h hanyag maradsz egy pici babával egy kvázi idegen lagzijaba. Besz(@)rok.
Szombaton lesz tesóm esküvője,babám 7 hetes!
Megyünk,aztán ha úgy látjuk,le is lépünk!
Igény szerint szoptatok én is,így nem hagyom másra!
Tesommal beszéltem, ő megérti a dolgot!
Sajnos az anyám nem!
Szerinte végig kellene maradni,majd a ferjem lesz a gyerekkel!
De pont nem érdekel!
Elsősorban édesanya vagyok!Ennyi!
Szerintem te is így állj hozzà!
Fura nekem,hogy pont olyanok akarják ránk erőltetni a maradást,akik maguk is neveltek gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!