A menstruációm ezen a napon lett 1 hete gogy nem jött meg ma reggel teszteltem de a teszt negatív lett ennek ellenére a méhszájam lent van semmi arra utalo jel nincs hogy terhes lennék de a menstruációm nem akar megjönni mit tegyek? . SOS
Nem értem ezeket a hozzászólásokat, akik elitélik azt, aki felnyúl, hogy megnézze a méhszáját. Egy ujjaddal felnyulsz és érzed, én se nyomkodom semmi, de ahogy felnyulsz érzed hol van, kemény/puha. Erre egyébként kb semmire nem lehet következtetni az ovun kivül.
És nem ugyanaz, mint amikor a pasid ujjaz/szexeltek... dehogynem! Már miért ne lenne ugyanaz??
Nem nyomkodja senki sem, és ugyanoda megy a pasid ujja és a pénisze is!
Másrészt google-ba nyugodtan irja be bárki, és semmi probléma az önállo vizsgálattal szakértöi szemszögböl! Egyik oldalon se ellenzik, csak annyi, hogy tiszta kézzel, egyedül ezen az oldalon a hozzá nem értők.
Ne legyen félre értés, én sem értek nagyon hozzá, de rá lehet keresni, amit én megtettem, és mindent meg lehet tudni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!