A felforralt, majd lehűtött vizet ásványvizes palackban meddig tárolhatom?
Figyelt kérdés
Baj, ha a babám nem frissen kapja inni, hanem többet készítek egyszerre, és hűtőben vagy szobahőmérsékleten tárolom 1-2 napig?2010. jún. 20. 12:32
1/4 anonim válasza:
Az nem egészen jó. Te sem iszol állott vizet.. :o)
Minden nap reggel forrald fel, és add neki egészen estig, de másnap már újat csinálj. Én reggel csináltam 2-3dl-re valót,makd amikor elfogyott megint forraltam. Nem tart semeddig.
2/4 anonim válasza:
Szia! 1 napig add neki oda, után döntsd ki. Viszont ha melegek vannak meg is büdösödik ha szobahőmérsékleten tárolod. Reggel amit felforralsz még este oda adhatod neki de másnap már nem.
3/4 anonim válasza:
24 óra elteltével fel kell forralni még az ásványvizet és babavizet is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nyaralás miatt kérdeztem, mert nem lesz könnyű megoldani a forralást, de akkor fölszerelkezek bontatlan babavizekkel.
2010. jún. 21. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!