Harmadik baba lehetőségére nálatok is felhördül a család?
Külföldön élünk, előrebocsátanám, itt nincs CSOK, nem arra ,,gyúrunk".
Nem vagyunk gazdagok, de megvan mindenünk, amire szükségünk van, 2 gyerekünk van és minap szóba került, hogy idővel majd jöhetne a harmadik.
Erre kb. mindenki a családban (otthon) így reagált, hogy minek nekünk harmadik, miért nem lehet megelégedni kettővel, hogy majd milyen nehéz lesz a hárommal, stb.
Soha nem panaszkodom egyébként, hogy nehéz lenne, nem értem, miért nem lehet neki örülni?
Örülök, hogy azért van, ahol örömmel fogadják! :)
Persze, nálunk is addig ment ez, amíg meg nem született a második, azóta ő a ,,legaranyosabb". Rájöttek, hogy elbírunk kettővel. :D Majd valószínűleg ugyanígy rácsodálkoznak arra is, hogy nicsak, elbírnak hárommal is!
én is hatalmas családot akarok, csak azt tudom mondani, amit hallottam más óriás családosoktól:
- harmadik gyereket már észre sem veszed, hogy ott van
- a nagy család jó
- sógornőéknél becsúszott a hármas, pedig nem álltak annyira jó helyzetben és a szülők teljesen kiakadtak, hogy miért kell harmadik. Most 4 éves és ő az egész család szeme fénye, papa és mama kedvence, imádják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!