Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 honapos (csak anyatejes)...

3 honapos (csak anyatejes) babamnak nincs minden nap szeklete. Gond-e?

Figyelt kérdés
2008. nov. 2. 16:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Nálunk is nagyon ritka,h két egymást követő nap van kaki,jellemzőbb a 2-3 nap.De nem egyszer volt 6-7 nap is.
2008. nov. 2. 16:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs vele semmi gond, anyatejes babánál az is normális, ha csak heti egy kaki van. Az anyatejnek szinte az utolsó cseppjét is hasznosítja a szervezetük, ezért nincs olyan sok minden, amit ki kéne kakilni. Ha pisi van elég, akkor semmi baj.
2008. nov. 2. 17:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is 2-3-4 naponta van kaki,de akkor kb.3 pelusnyi.:)
2008. nov. 2. 17:14
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Nálunk minden nap van legalább 3 ,nem is volt még ennél keveseb.Mondjuk én kényesen figyelek,hogy elég rost anyagot bevigyek,mert ha délelőtt nem tud kakilni-egyszer volt ilyen akkor szenvedek vele egész délelőtt.Egyél műzlit tejjel-nekem ez jött be a legjobban,de a gyümölcs ,zöldség is nagyon sokat segít és akkor lesz kaki.Sztem étkezési probléma ha nincs minden nap széklete,mert ami bemegy felül,ki kellene jönnie alul,különben nyűgös lesz egész nap..4hós baba mamája
2008. nov. 2. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:
10%
szerintem sem normális, hogy nincs kakija naponta legalább egyszer. egyél rostban gazdag élelmiszereket, neki is jobb, ha "meg tud könnyebbülni". gondolj bele, neked milyen érzés, ha nem tudsz nagywc-zni.
2008. nov. 2. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ugy hallottam,hogy anyatejes babáknál nem gond.Főleg ha nem szenved.
2008. nov. 2. 18:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
teljesen normális anyatejeseknél, heti egy és napi öt is. A gyerekorvosom mondta. Nekünk eleinte minden pelusban volt, most össze vissza, két nap is eltelik széklet nélül, és a babánk nagyon jól van. Ha a tied is, nincs mit változtatni.
2008. nov. 2. 18:34
 8/8 anonim ***** válasza:
78%

szia,

az én kisfiam is az első hetekben naponta többször kakilt, aztán folyamatosan ritkultak a kakis pelusok. Viszonylag hamar, kb. 1 hónapos korától 8 naponta kakil, de akkor egy férfiasat. én is elvittem orvoshoz ijedtemben. ha nem fáj a pocija, nem kemény, feszes, akkor nem baj. ő az a fajta aki mindent hasznosit az anyatejből. be szoktam jelölni a naptárban a kakilós napokat hogy nyomon tudjam követni. :-))esetleg csinálhatsz neki kamillaszirupot. jó sötét kamillateát cukorral. nekünk ezt javasolta a védőnő. a 8.napon próbáltuk ki. estére lett kaki, de hogy a kamillától vagy egyébként is esedékes volt, azt nem tudom.

2008. nov. 3. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!