3hónapos a fiam,8335dkg és 64cm! Szerintetek ez nagyon nagy súlynak számît? 3760. al született és 54cm. El!
Kisfiam 5 hós es kb 1hete lett 150-170 ml az adagja... 3 hosan 90ml ha megevett
Sztem ha mindig ehes akk nem lakik jól. Nalunk is ez volt 2hósan. Azota 5-6alkalommal eszik egy bap
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak..
Ez az én kérdésem, azóta 2 és fél éves kisfiú lett, aki alig 13 kg és 90 valahány centi, egy gramm "hurka" nincs rajta, ahogy beindult mozgásfejlődése, és hozzátáplálás volt hogy 1 évig szinte csak grammokat hízott, és csak nyúlt nyúlt..
Ő is bélpoklos volt babaként, éheztetni nem akartam, orvos is azt mondta majd lemozogja, igaza is lett.
Szerintem is rengeteg. Az enyém 62 cm és 5700 gramm most 3 hónapos
Beszélj az orvossal! !!!!!
wow, mivel eteted? Disznózsírral?
Azért mert egy baba nyűgös, nem azt jelenti, hogy éhes.
Az evés csak alapból lenyugtatja a gyereket, de sokszor más a baja. (fáj a hasa, álmos, unatkozik blablabla)
Azt is nézd, hogy a táp sokkal jobban kitölti mint egy anyatej. Lehet anyatejnél 2-3 óránként megéhezik, de a táp több óráig is kitölti a pocakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!