3hónapos a fiam,8335dkg és 64cm! Szerintetek ez nagyon nagy súlynak számît? 3760. al született és 54cm. El!
Rengeteg!
3 orankent adj neki enni.
Igen, elég nagy.
6 hónaposan volt ekkora súlyú a lányom (8400, 68) és őt is óriásbébizték.
Éheztetni nem kell, de vannak olyan tápszerek, amiket hízékonyabb babáknak írnak és amik kevésbé fújnak. Kérdezz rá az orvostól.
Wow.....11 hónapos lányom 9 kg és nagyon formás, nem vékonyka.
Gyerekorvossal konzultálj, az a biztos.
cicizik vagy tápszeres? Sajnos utóbbival túl lehet etetni a babákat, és ez bizony már nagyon nagy súlygyarapodásnak tűnik.
Nem a 160-170 a sok, hanem az, hogy 2óránként eszik ennyit. Én inkább megpróbálnám az evések közötti időt növelni.
Hányszor eszik, mennyit alszik?
Az én lányom 3520g és 54 cm volt, mikor megszületett.
Három hónaposan 5950g és 61 cm-t mértek, és 9 hónaposan volt 8300 a súlya.
Három hónapos korában 130 ml-t evett, minden étkezés között három óra telt el, nagyon ritkán volt éhes hamarabb.
Szerintem kicsit sok ez a súly a babádnak, mindenképpen megkérdezném a védőnőt, vagy a gyerekorvost, ha tápszeres, akkor lehet, hogy kipróbálnék egy másik fajtát (ezt azért beszéld meg a gyerekorvossal is).
Szerintem nagyon sok az amit eszik.9 hós múlt a lányom és 180ml-nél tartunk most és 9700g-os.Úgyhogy tényleg soknak tűnik a súlya.
Minden esetre nem tőlünk kérdezd, hanem a gyerekorvosotokat, hogy mi ilyenkor a teendő.Kell e tenni bármit, bár azt nehezen tudom elképzelni, hogy fogyókúráztatást javasol.
Amúgy nem biztos ,hogy nehezen mozgó lesz a babád, a miénk is ,,duci" babának számít viszont minden mozgásformát idő előtt megcsinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!