Melyik a jobb hinta, az Adamo, vagy az Indigo? Kinek hogy vált be? Van értelme venni?
Mi is Adamozunk, most a melegben nem tud szopi közben elaludni a kislányom, mert összeizzadunk, ragadunk, tök undi. Csak a hintában tud elaludni. Mi 2 és fél hónapos korában vettük, a hasfájás miatt, de tuti, hogy a kicsit (januárban érkezik) az elejétől bele fogjuk tenni.
Egyébként az első válaszolónak: a hintázás, a forgás, a pörgés, ezek mind az idegrendszert fejlesztik. Az egyik leghatékonyabb fejlesztő torna, a TSMT is ezeken a mozgásokon alapul. Szóval jól tudod, fejleszt is. 😊
Nekunk is adamo van.
Bar mi nem ebben altattuk a kisfiam, de 1-2x volt ra alkalom, mikor csak abban aludt el.
O mondjuk olyan nagyon nem volt oda erte soha, de pl hintazni sem szeret a jatszon.
Kivancsi leszek, a kicsinek hogy fog majd tetszeni :)
Adamonk van, kb. 4hós korában vettük.
Érdemes lett volna hamarabb.
Kb.3 hónapot nem tudtuk használni mert ültetni még nem lehetett, fekve nem fért már el benne, kilógott a lába.
Aztán megint használni kezdtük.
Most 14 hós eszméletlen mit művel benne.
Viszont felügyelet nélkül nem lehet hagyni mert egyszer kiesett belőle.Valamit a földről fel akart venni és fejjel előre kicsúszott.
Szerencsére ott voltunk nem lett baja.
Bár nekünk saját készítésű van, az Adamo szabásvonalát utánoztam le. Az Indigonak nekem furcsa az a teknő alakja, de biztos az is biztonságos, és pénztárcabarátabb.
A nagy 1 hónapos korában varrtam, a kicsi 1 hetesen feküdt benne először. Kifejezetten imádták az első perctől, sokszor aludtak is benne. Mindkettőnek hamarabb indult be a mozgásfejlődés az átlagnál, az egyensúlyérzékük tökéletes, mondjuk nem is sajnáltam meglendíteni, pörgetni őket. Jelenleg a padlóhoz közel van engedve, mindketten használják, a nagy egyedül ki-bemászik, rugóznak körbe-körbe, jól elszórakoznak. Kerti hintát is és a fészekhintát is szeretik, de hát abban nem lehet pattogni. :D
A hintázás megnyugtat és fejleszt, mindenképp van értelme beszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!