Akik hason altatták a kisbabájukat mikor kezdték el?
Figyelt kérdés
Kislányunk sokáig angol pólyában aludt (8 hós koráig), sajnos megszokta, nehéz volt elhagyni. Moro reflexe nagyon erős volt azért kezdtük el, mert anélkül semmit nem aludt. Hason akkor nem mertük altatni, mert azzl riogattak, hogy nem szabad. Megbeszéltük a Férjemmel, hogy nemsokára születik a kisfiúnk és a kezdetektől hason próbáljuk majd altatni. Miután hazajöttünk a kórházból is el lehet kezdeni ezt?2018. aug. 1. 10:18
11/17 anonim válasza:
Első naptól. Csak hason aludtak jól, mert dettó felébredtek a Moro-reflexre. Dokit kérdeztem: hason a bölcsőhalál, háton meg fulladás - ha bukik - az esélyesebb, oldalt meg a gerincének nem jó... Egyébként szerintem az is nagyon függ a gyerektől, hogy milyen pózban, hálózsákkal vagy anélkül, kiságyban vagy szülővel, cicin vagy cumival vagy rongyival... - nálunk mindegyikben nagyon mások voltak/vannak, pedig mindig nagyon készültem, hogy majd ezt ugyanúgy csinálom, azt meg istenments :)
12/17 anonim válasza:
10 naposan , miután leesett a köldökcsonk.
13/17 anonim válasza:
Mindkét lányomat hason altattam már a kórházban is. Minden rendben volt velük.
14/17 anonim válasza:
Az én fiam nem maradt meg hason aludni csak onnantól, hogy magától át tudott fordulni. Az oldalán altattam amíg onnan is nem tudta a hátára mocorogni magát. Ez szerintem babafüggő is. Húgom nagyon szerette volna nem hason altatni a fiát, mert veszélyeztetett volt, de nem tudta mert ő meg másképp nem tudott aludni.
15/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem volt nálunk tudatos az altatás módja, a kórházban háton fektették a csecsemősök és én is háton altattam a fiam - láthatóan ügyesen bukott, nem aggódtam a félrenyelés miatt.
Viszont amikor elkezdett fájni a pocakja, egyik alkalommal, hason fektettem le és olyan szépen megnyugodott, hogy így folytattuk. Ez körülbelül 1,5 hónapos korában volt.
16/17 anonim válasza:
A babám refluxos és nagyon hasfájós volt. Megemeltük az ágyvéget és kb 3 hét után,miután már nem pólyában aludt.
17/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak. Elnézést, hogy csak most írok, de éppen költözésben vagyunk-voltunk:).
2018. aug. 21. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!