Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik hason altatták a kisbabáj...

Akik hason altatták a kisbabájukat mikor kezdték el?

Figyelt kérdés
Kislányunk sokáig angol pólyában aludt (8 hós koráig), sajnos megszokta, nehéz volt elhagyni. Moro reflexe nagyon erős volt azért kezdtük el, mert anélkül semmit nem aludt. Hason akkor nem mertük altatni, mert azzl riogattak, hogy nem szabad. Megbeszéltük a Férjemmel, hogy nemsokára születik a kisfiúnk és a kezdetektől hason próbáljuk majd altatni. Miután hazajöttünk a kórházból is el lehet kezdeni ezt?
2018. aug. 1. 10:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
35%

Igen. Figyeljetek rá, hogy semmi ne legyen a kiságyban, ami az arcát betakarhatja.

Használjatok légzésfigyelőt és tudjatok újraéleszteni.

2018. aug. 1. 10:22
 2/17 anonim ***** válasza:
33%
3 hetesen, a kicsit 3 naposan. Talán megvárhattam volna, hogy leessen a köldökcsonk. Egyszer elázott sajnos, kifolyt a pisi. Egyébként nem lett baja szerencsére. Viszont első babám valamivel nehezebben szokta meg. Neki is a moro reflex volt nagyon erős meg hasfájós is volt, refluxos is volt, a hátát nem akartam tovább kitámasztani, anélkül meg a hátára fordult.
2018. aug. 1. 10:27
 3/17 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem már a kórházban is úgy feküdt.
2018. aug. 1. 10:29
 4/17 anonim ***** válasza:
39%
A kislányom pár hetes kora óta a hasán alszik, az elején nem mertem de soha nem volt belőle probléma és sokkal jobban alszik így mint oldalt vagy háton. Annyi a fontos hogy ne legyen semmi ami az orrát betakarhatja, amit magára tud rántani és minél keményebb legyen a felület hogy ne tudja belefúrni az orrát.
2018. aug. 1. 10:29
 5/17 anonim ***** válasza:
49%
Pár naposan, máshogy nem ment, állandóan ébredt. Így nyugodtan tudott aludni.
2018. aug. 1. 10:31
 6/17 anonim ***** válasza:
48%
Elso naptol kezdve.
2018. aug. 1. 10:38
 7/17 anonim ***** válasza:
37%
Kb ket hetes volt a lànyom, akkor kezdtem el, mert igy sokkal nyugodtabban aludt nem keltette fel a moro reflexe. Kovetkezonel ujszulott kortol igy fogok tenni, legzesfigyelo es semmi cucc ne legyen a kisagyba es akkor nem lehet baj.
2018. aug. 1. 10:52
 8/17 anonim ***** válasza:
34%
8 naposan leesett a köldökcsonk, onnantól hason aludt. Most 8 hónapos, forog össze-vissza álmában, mindig máshol és máshogy fekszik, ahányszor benézünk hozzá. 😊
2018. aug. 1. 11:18
 9/17 anonim ***** válasza:
26%
Rogton az elejétől.
2018. aug. 1. 11:27
 10/17 anonim ***** válasza:
36%
Elejétől. Már a picen is altatták hason őket. A hizlaldaban meg csak úgy aludtak.
2018. aug. 1. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!