Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak 11 hónapos...

Mit csináljak 11 hónapos kisfiam orrfolyásával? Nincs semmi ötletem, volt így valaki?

Figyelt kérdés

Jön a 3.foga(3hete jött ki az első)

Az elsőnél tiszta vörös volt a popsi, hasmenese és láza volt 2napig.

A másodiknál csak a vörös popsi volt.

Most meg semmi ilyesmi de folyik az orra. Hiába porszívózom nem jobb,rá egy percre újra szütyög. Nem sok jön ki, de nem is mondanám kevesnek sem. 2 percig szenvedek legalább vele.

Ez miatt nehezen alszik el nappal. Este nem zavarja, nem is szütyög annyit. Ha el is alszik fél óra múlva kel és csak rajtam alszik el(ha kiságyban altatom vissza 5perc múlva újra kel). Rajtam 30-60 perceket alszik. A megszokott kiságyban alvós 1,5 óra helyett.

Szerintetek mit tegyek?

2018. júl. 25. 16:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Ugyanígy voltunk.

Körülbelül fél- egy óránként szívtam az orrát, közben pedig textillel töröltem.

Volt hogy másfél hétig tartott... Többet nem tudtam tenni.

Nekünk se használt semmi más. Néha talán segített ha az esti fürdőbe tettem babáknak való eukaliptuszos olajat (Dm - hapci szörny üveges fürdető), de az is lehet hogy bemeséltem.. :)

2018. júl. 25. 17:35
 2/10 anonim ***** válasza:
9%
Orrspray. És szívd neki, ahányszor csak szükséges az orrát. Amúgy vírusos fertőzése van valószínűleg.
2018. júl. 25. 18:15
 3/10 anonim ***** válasza:
30%

Miért lenne vírusos?

Az én fiamnak is orrfolyással jött ki az összes foga, semmi gondja nem volt, csak a fog feszítette az arcát és így reagált a szervezete.

Orrfolyás, vírus nélkül. Ennyi. Szerintem a kérdezőnek is így van.

2018. júl. 25. 19:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Kedves 3-as! Fogzáskor a babák, kisgyermekek immunrendszere gyengülhet, ezáltal fogékonyabbá válnak vírusok elkapására, aminek egyik tünete lehet a nátha.
2018. júl. 25. 19:54
 5/10 A kérdező kommentje:

Biztos hogy nincs vírus,baci. Voltunk dokinál vele. Átlátszó azaz normál orrfolyás .

Csak úgy szenved elalváskor napközben.

2018. júl. 25. 21:13
 6/10 anonim ***** válasza:

Ugy van, ahogy elottem irtak, en is ugy tudom, hogy fogzaskor az immunrendszer meggyengul, es konnyebben beteg lesz a baba, hiaba csak atlatszo a natha, attol az meg virusos (vagy ritkabban bakterialis) eredetu.

Nalunk is rajtam aludt ilyen esetben. El fog mulni, kitartas.

2018. júl. 26. 09:54
 7/10 A kérdező kommentje:

Én is tudom hogy gyengül az immunrendszer. Azért vittem dokihoz. De azt mondta hogy ez nem betegség(se vírus se baktérium...így mondta).

És nem egész nap folyik hanem csak elalváskor meg néha amikor egy kicsit kimelegszik vagy hisztizik. De az utolsó 2 a normál nem beteg gyereknél is így van. Szóval engem csak az elalváskor történő orrfolyás zavar.

2018. júl. 26. 17:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Az orvos ránézésre nem tudja megállapítani, hogy mitől folyik az orra. Ahhoz tenyésztéses vizsgálat kéne. Szóval nyugodtan elhiheted, hogy bujkálhat a szervezetében valamilyen vírus, tehát figyeld, szívd neki az orrát, ha szükséges és nyugodtan használj orrsrpay-t, amit nátha esetére szoktak ajánlani.
2018. júl. 26. 17:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Az orvos HOGY állapította meg? :D Kézdiagnosztikával? De jó nektek!

Hagyjuk már, vérvétel vagy tenyésztés nélkül RÁMOND valamit maximum.

2018. júl. 27. 11:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Kérdező a szerinted a doki a 25.-ik hasonló anyuka után mit fog mondani neked ? Nyilván azt hogy semmi baja mert már neki is elege van azokból az anyukákból akik minden kis baj miatt már rohannak dokihoz :D
2018. aug. 24. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!