Köldökcsonk leesése után további teendő? tiszta alkohollal kell ápolni, vagy hintőporral?
nekünk nem mondtak semmit. Dokiék leápolták valamivel, de otthon elég ha szárazon tartjuk míg be nem gyógyul, utána víz.
állítólag az alkohol felesleges
Köszönöm a válaszokat!
Nekünk sem mondtak semmit,ezért sima hintőport tettem rá azóta olyan mintha "ráragadt volna vagy nem is tudom.. Remélem nem tettem vele rosszat, kórházban nem adtak receptet hintőporra ezért azzal csináltam ami itthon volt (rossmanos) Tegnap 2 patikában is voltunk egyik azt mondta hogy nedves törlőkendővel töröljem neki át, (megtörtént) aztán fel tudtam hívni a szülésznőmet hogy most akkor mi a teendő (egy ideig nem tudtam elérni de egyből őt hívtam volna) ő aztmondta azonnal itassam le gézlappal vagy bármivel amivel csak tudom (ezt is megcsináltam) azután átrohantam egy másik patikába ahol adott valamit ami elvileg külön csonk ápolásra való azóta azt használom, de még mindig olyan mintha valami rá lenne ragadva és néha vérzik is. (Ami eddig nem történt,akkor sem vérzett amikor leesett neki)
hát igen, kicsit túlbonyolítottad a "ne nyúlj hozzá"-t, most meg szaladgálsz.
A kicsi vérzés normális, de hamar elmúl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!