Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idő kortól "normális"...

Mennyi idő kortól "normális" ha átalussza az éjszakát?

Figyelt kérdés
2,5 hónapos kislányom már több mint egy hete nem kel fel éjjel. Este 7-8 körül eszik, majd reggel 7-8 ébred. De olvastam itt olyanokat, akiknek a babája 1 évesen aludta át először az éjszakát. Baj, ha nem ébred föl ennyi idősen enni éjjel?
2010. jún. 18. 22:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A kislányom 1 hónapos korától átalussza az éjszakát. Tegnap 7 kor aludt el és ma reggel 8 kor ébredt. Most 3 hónapos. Ne aggódj nincs semmi baja!
2010. jún. 18. 22:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Lányom 6 hetes korától végigaludta az éjszakákat, 12-13 órákat aludt. Egészen 8,5 hónapos koráig. Akkor 1,5 hónapig 2x-3x kelt éjjel. 10 hónapos kora óta 80%-ban megint végig alszik, de nem olyan sokat, általában 9-10 órát. 14,5 hónapos
2010. jún. 18. 22:34
 3/12 anonim ***** válasza:

Dehogy baj, örülj hogy ilyen szerencsés vagy.

Mi 14 hónapig keltünk minden éjszaka!

17 hónapos kisfiú anyukája

2010. jún. 18. 22:40
 4/12 A kérdező kommentje:
jól van, akkor megnyugodtam :) Csak mert mikor cicizett, nem volt elég tejem, nem hízott, de nem szólt, hogy még éhes lenne, és megijedtem, hogy ettől is elkezd "fogyni". De így, hogy 7 helyett csak 4x 5x eszik egy nap, emeltem a tápi adagját. Remélem így nem lesz gond :)
2010. jún. 18. 22:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Lányom kb 4 hetes kora óta átalussza az éjszakákat.KOpp-kopp-kopp

Őrülj hogy jó alvó babád van,mert sok kismama cserélne veled

Egyáltalán nem baj ha nem kel fel enni,azt jelenti tartalmas volt a vacsi és nem éhes

2010. jún. 18. 22:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj nincs semmi gond, orulj neki. Az en kisfiam is jo alvo. 9 hetes kora ota atalussza az ejszakat es 3 honapos kora ota csak 4-szer eszik egy nap megsincs semmi gond vele, szepen fejlodik. Reggel es delben csak szopizik, delutan es este kell csak potolnom neki tapszerrel mert nincs eleg tejem.
2010. jún. 18. 22:46
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
kislányom 6 hónaposan kezdte most, hogy néha átalussza az éjszakákat, előtte volt, hogy 4-5x szopott. Én már ugyse tudopk aludni ha ő alszik, nekem kell megtanulnoim aludni, nem pedig a lányomnak :-) Örülj neki, hogy alszik, valoszínű nem éhes
2010. jún. 18. 22:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
mi 2 hetes kora óta alusszuk át az éjszakát, a min 6óra megvolt mindig, én is nagyon féltem h mi lesz ha nem szopizik ilyen sokáig. volt h kivettem szopizni, de hál'istennek a rend nem borult fel.most lesz 10 hós de este 9kor leteszem, 11 felé kiveszem szopizni (félálomban), aztán reggel 6kor szopi és 8kor. tehát eddig alszik.
2010. jún. 18. 22:58
 9/12 A kérdező kommentje:
jaj de örülök, hogy ilyen sokan ezt írjátok :) Aztán ha esetleg csak nem szól, hogy éhes (mert a tejnél sem szólt, pedig nem lakott jól, a súlyából láttuk), akkor a mérlegelésnél ez is kiderül, és akkor majd emelünk még a napi tápi mennyiségen. Mert érdekes, ha 130at adok, megeszi, és alszik, de ha 170 adok azt is gond nélkül bedörgöli. Szóval annyit eszik, amennyit kap, nem reklamál, hogy kérne még, de ha van, elfogadja :)
2010. jún. 18. 22:58
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok. még annyit h estére nekem ő nagyon besűrítette az elejeén a szopit /még most is/, így tartalékolt reggelig.h este degeszre ette magát... :-D
2010. jún. 18. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!