Milyen színű lett a haja?
Figyelt kérdés
Akik fekete hajjal születtek és később világosabb lett, nekik felnőtt korukra milyen lett a hajuk?
Mind a két gyereket fekete hajjal született, most az egyik szőke a másik barna (de sötétedik).
Pusztán kíváncsiság, semmi más nincs a kérdésem mögött :)
2018. júl. 20. 15:41
1/8 anonim válasza:
Én sötétbarnával, majdnem feketével születtem, most is nagyon sötét hajam van. Férjem szintén sötét hajjal született, totyogós korára kivilágosodott, majdnem homokszínűre, felnőttként sötétbarna. Kisfiúnk feketével született, néhány hét alatt elkezdett kivilágosodni, jelenleg nagyon világos barna haja van.
2/8 anonim válasza:
Feketével születtem, kisgyerekként aranyszőke volt, felnőttként gesztenyebarna.
Lányom is feketével született, féléves korára világosbarna lett és egyelőre ilyen, 3 éves.
3/8 anonim válasza:
Én is állítólag feketével születtem, az kihullott, aztán tejfelszőke nőtt helyette, ami fokozatosan sötétedett óvodás korom alatt, iskolára már befeketedtem. Most meg már őszülök rendesen...
4/8 anonim válasza:
Az én gyerekeim is fekete hajjal születtek :) A lányomé szőkésbarna, a fiam szőke :) Én nagy fekete hajjal születtem, és mindig sötétbarna hajam volt. A párom is fekete hajjal született, kicsinek olyan haja volt mint most a fiúnknak, jelenleg pedig sötétszőke. :)
5/8 anonim válasza:
Fekete egyenessel születtem, fél évesen göndör (de olyan Balázs Palisan) voltam és tejföl szőke. 5-6 éves koromra bebarnult és kiegyenesedett. A szín változatlan, de az első szülésem óta újra göndör. 😊
6/8 A kérdező kommentje:
#5 de jó. Nekem is változott a hajam szülés után. 😊
Én szőke voltam kb. 8 éves koromig, majd vöröses árnyalatú lett. A férjemnek fekete-barna-fekete.
2018. júl. 20. 18:12
8/8 anonim válasza:
Pàrom dús koromfekete hajjal született. Majd tejfölszőke (majdnem fehér) haja volt kb 12 éves koráig, utána kicsit besötétedett.
Mostanra világosbarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!