Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Írnátok nekem ilyen babás...

Írnátok nekem ilyen babás idézeteket? A legszebbeket, találtam egy párat, de valami különlegeset szeretnék! Lányom van.

Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:

"A baba a szerelmet erősebbé, az éjszakát hosszabbá, a pénztárcát kisebbé, az otthont boldogabbá, a ruhát gyűrödtebbé, a múltat semmisé és a jövőt tertelmassá teszi!"

"Egy nő sokkal jobban megérti édesanyját, amint ő maga is azzá válik!-Debbie Mumm"

remélem tetszenek

2010. jún. 18. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:
*tartalmassá - egy kis baki is becsúszott
2010. jún. 18. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért mert szerettek jöttem a világra,

s lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel,

A kincsetek vagyok, pici kincs, de Ember!

A földön sok ember él, milliárd is megvan

De az egész világon Belőled csak egy van.

Szeress minket, hisz mi is nagyon szeretünk

Oly jó elmondani, hogy Te vagy nekünk!

Ez a kettő jutott eszembe :)

2010. jún. 18. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Én már azóta szeretlek, mikor még nem voltál más, csak puszta gondolat, és a csillagok lüktették az égre képzelt mosolyodat. Aztán megdobbant a szíved, szívem alatt,és én azóta a lelkemhez simítva hordalak.

Olyan aprók ezek a kezek, mégis örökre elrabolták a szívemet....

Mikor megszülettél, ünnep volt az égen. Megkérték a Jóistent a kisangyalok szépen, legyen ez a kislány szebb a százszorszépnél, ragyogjon jósága szebben az ékszernél.

2010. jún. 18. 23:10
 5/5 anonim ***** válasza:
2010. jún. 19. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!