Meddig aludtatok egy szobában a babával?
Akik úgy döntöttek egy szobában kezdik mennyi ideig maradtak együtt? Nálunk a mi szobánkból lenne babaszoba együtt kezdve és végül mi költöznének át idővel.
Kb mennyi idős korig működik az együtt alvás?
A 3 éves lányommal születése ota egy szobában alszom, de szigoruan külön ágyban. Sokszor megébred éjjel olyanokra h nem találja az alvosállatát, vagy szomjas stb. Nekem kényelmesebb és megnyugtatobb h ott vagyok mellette és rögtön tudok ugrani. És milyen jol jött ez még pl olyankor mikor egy virusfertözés miatt álmában hanyatt fekve kezdett el sugárban hányni és ha nem vagyok ott belefullad...vagymikor hasmenéses virusnál álmában bekakál és fel se ébred rá...
Van egy 1 éves kisteso, ö külön szobában alszik (egybenyilo szobák, zárt ajtoval). Hamarosan ö is beköltözik mellénk.
Csak akkor mentem át hozzá, mikor beteg volt, meg szoptatni, de nem aludt nálunk sosem.
A háló a férjem és az enyém :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!