Mennyi idős koráig aludtatok a babátokkal egy szobában?
Figyelt kérdés
Betettünk egy kanapét a szobájába, azon alszom. Egyelőre minden rezdülésére felébredek. Ti mikor mertétek egyedül hagyni?2014. szept. 26. 09:09
1/17 anonim válasza:
4 hónapos korától alszik külön. Bébiőrt használunk.
2/17 A kérdező kommentje:
Aha. Én is maximum 6 hónapos koráig gondoltam.
2014. szept. 26. 09:16
3/17 anonim válasza:
Fél éves koráig voltunk egy szobában.
Teljesen jól aludt utána is, nem volt gond.
4/17 anonim válasza:
7 hós koráig, ekkor aludt elsőnek éjjel kiságyba (egy szobában). Aztán elköltöztünk 1 hónap múlva és kapott új szobát:)
Meglepődtem, mert ugyan úgy végigaludta az éjjelt így is, mint mikor közöttünk aludt :)
5/17 anonim válasza:
Kb 6 hetet. Maradhatott volna meg, de olyan hangosan aludt (nyogott, morgott), h muszaj volt, mert nem tudtunk tole aludni...
6/17 anonim válasza:
Én soha nem aludtam vele. Újszülött korától külön szobában van. Bébiőr, légzésfigyelő volt. Azonnal felébredek ha fent van. Akkor költöztem csak be hozzá pár napra, amikor beteg volt, hogy figyeljem éjszaka, megy-e fel a láza.
7/17 anonim válasza:
Amíg a pocakban volt, addig velünk aludt, aztán már ember volt, és az emberek külön szobában alszanak, hacsak nem egy pár:)
8/17 anonim válasza:
Még nem született meg, de úgy tervezzük, hogy első naptól egyedül fog aludni a saját szobájában.
Aztán persze lehet, hogy az élet átírja az elképzelésünket, de egyelőre így tervezzük.
10/17 anonim válasza:
7 hónapos korig aludt velünk, másfél hete van külön. Sokkal nyugodtabban alszunk mi is, ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!