Mennyi idős koráig aludtatok a babátokkal egy szobában?
aztán már ember volt, és az emberek külön szobában alszanak, hacsak nem egy pár:)
Nem mindenki olyan szerencsés, hogy meg tudja oldani, hogy külön szobába kerüljön a gyereke. Sőt vannak paramamik is, akik meg nem merik külön tenni hiába lenne lehetőségük.
Én írtam, hogy még nem született meg a babánk és azt tervezem, hogy az első naptól külön a saját szobájában fog aludni. Viszont attól, mert nekem és a férjemnek ez a döntésünk, ez nem jelenti azt, hogy ez a követendő és a normális magatartás, ez csak egy döntés amit mi és ti is meghoztatok. Nem jobb vagy rosszabb annál, hogy egy szobában valamennyi ideig, csak más.
Első perctől külön szobában alszik a fiam, bébiőrrel és persze 11 hónapos koráig légzésfigyelővel.
Kérdező! Miért nem mered egyedül altatni? Van valami oka, hogy ott aludj vagy csak így szoktad meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!