Van valakinek hőmérséklet figyelője? Tapasztalatok?
Ez mire jó? Úgy értem, minek állandóan tudni hogy mennyi a hője a babának? Nem is értem, pelusára csípteti valaki ezt a kütyüt a babájának?
Bocsi, hogy értetlenkedek, de ezt kissé túlzásnak tartom. Persze ha a baba beteg (betegen született, sérült) estleg akkor még megértem.
Szia!
Nekünk nincs, de nem is tartom jó ötletnek. Max addig tudod használni amíg nem forog a baba. Utána már úgyse türné meg magán. Eggyet értek az elöttem szólóval.
Amikor lázas volt a babám sűrűn mértem neki.Többször előfordult, hogy egy percen belül felugrott a hője 39 fölé.Megmértem neki, akkor még csak 38 akármennyi volt mindig.Úgy gondoltam, mégegyszer megmérem.Rögtön visszatettem a lázmérőt, és láttam a nagy ugrást.Engem ezért érdekel.
Éjjel sem kellene mindig felkeltenem.A fülhőmérőnk nem ér semmit.
sziasztok!
ez azért jó, mert mikor éjszaka alszik a baba, nem kell ébresztgetni hőt mérni.
Nálunk a nagyoknál is jó szolgálatot tesz, ha betegek.
a másik, hogy a fülhőmérő sose azt mutatja, amit a higanyos, a gyerekekbe meg semmit nem vagyok hjlandó beledugni, hogy pontos értéket kapjak.
Én ezért választottam ezt
Kedves 19:09
valamelyest konyitok hozzá, jó pár évig oktaták az egyetemen
mégis perverzionak tartom, és nem vitát szeretnék kirobbantani
Éljen a lázfigyelő!!!
Sztem ez is egy abszolult felesleges plussz amit a gyerekre lehet költeni.
Én meg tudom úgy mérni a sima(NEM HIGANYOS)hőmérővel a babám hőjét ha lázas, hogy fel sem kel rá,nem vennénk ilyen baromságokat.
Amúgy meg ki tudja ez a hőmérséklet figyelő mennyire pontos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!