Külföldön miért nem lehet a babák fülét kilyukasztani?
Figyelt kérdés
Ez a cikk alapján jutott eszemben, hogy háborognak azon, hogy a babának ki van lyukasztva a füle.
Ez nálunk teljesen általános dolog, már a szülőszobán kb.
Mi Angliában élünk, itt se lehet 4-5 éves korig megcsináltatni.
De miért?
2018. júl. 15. 10:07
11/16 anonim válasza:
Nekem születésem óta lyukas,félreszúrták és ferde az egyik lyuk,állandóan begyullad. én úgy vagyok vele,várjuk meg amíg a gyerek meg tudja mondani hogy szeretné vagy sem. még jó hogy nem az az első emlékem hogy valamit belebsznak mindkét fülembe és még meg se száradtam kb.
12/16 anonim válasza:
Hihetetlen, milyen vérengzést képesek csinálni egyes "anyukák" egy kis ékszerből.
13/16 anonim válasza:
Nemetorszagban ugy gondoljak, hogy errol dontson a gyerek, mivel az o testerol van szo, es meg egy 6 evesnek sajat keresre sem biztos, hogy megcsinaljak, a szulore pedig furan neznek. En amiatt nem tartom elonyosnek, hogy kitagulhat, elcsuszhat, csunya lehet felnott korara, es sok gyerek piszkalja is. Nekem es a hugomnak is csak tinedzserkent lett kifuratva a fulunk, mikor mi akartuk, es nekunk igyvolt jo. Szerintem semmi hatranya nincs annak, ha varnak vele, de nem itelem el azt sem, aki megszokasbol kifuratja a gyereke fulet, csak szerintem az ilyenekbe nem gondol bele.
14/16 anonim válasza:
azért az elég érdekes, hogy ennyire mindenki ellene van, mert félrecsúszHAT, begyulladHAT, rosszul szúrHATják, vagyis picike esély van a negatívumra... de amikor arról van szó, hogy valaki császárt kér, nehogy oxigénhiányos legyen a gyereke vagy eltörjék a kulcscsontját - ami egy cseppet nagyobb gond, mint egy csúnya szúrás - az aztán a sátán fattya és el kell égetni elevenen...
15/16 anonim válasza:
Basszus pontozzatok már le mert leírtam hogy én pl. jól meglennék a gyulladt félreszúrt fülem nélkül. Végülis tökjó hogy nem dönthettem el akarok-e gennyet meg vért nyomogatni belőle akárhányszor beleteszek valamit. Idióták. Úgy látszik itt csak a persze,azonnal köldökpirszinget meg orrkarikát is csináltathatsz az újszülöttednek mert az a trendi. Az meg le van fosva hogy fájdalmat és traumát okozol a gyereknek a saját hiúságod miatt rögtön miután megszülted. Jár a keksz.
16/16 anonim válasza:
Amerikaban sem csinaljak a fullukasztast. Felesegem azt mondja hogy gyerekbantalmazasnak szamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!